Haber Kerem Aktürkoğlu 25 Milyon Euro Karşılığında Fenerbahçe'ye Transfer Oldu

Siyasi baskı gelirse onay verebilir yönetim.

Siyasetin futbolun içinde ne işi var onu da anlamıyorum abi

1756570517814.webp

1756570587874.webp

1756570610509.webp

aynı durumda olsak biz verirdik diyorlar :asd: :asd: :asd: :asd:
hala kendilerini Atatürkçü ve cumhuriyetin son kalesi falanda sanıyorlar. siyasilere inat bu kereme kesinlikle izin verilmemeli

Yanak okşatırsan gelirler böyle karizmanı çizerler sonrada çıkıp hamaset yaparsın gel ben burdayım cesaretin varsa gelirsin falan dersin sayın başkan. Bu kulübe bu camiaya yakışmadın yakışmıyorsun bırak artık şu kulübün yakasını

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gerçeklerle yüzleşmek lazım. Siyasetten onay verin mesajı gelirse kimse hayır diyemez.
hesaptan galatasarayımıza baskı yapılıyor tüm galatasaray taraftarı birlik olmalı diye açıklama yapın bakın ne oluyor kim kalıyor

Biz cevap vermiyoruz bu kadar Benfica da 5 gün bekliyor ee bizim suçumuz ne boş boş konuşuyorlar önce bitirseydiniz transferi

Yasal bir hakkımız var ve bu hakkımızı sonuna kadar kullanmalıyız. Yönetim bu konuda kulübün haklarını korumakla yükümlü zaten sözleşmedeki bu madde de kulübün haklarını korumak üzerine konulmuş.
Galatasaray yönetimini hiçbir dış etken etkilememeli. Bu kulübün haklarını sonuna kadar korumakla yükümlüler.

kuşlara satılır. Futbolcu iradesi yoksa first right of refusal işlemiyor.

burada tek yapılabilecek şey, sözleşmede varsa bildirim süresini beklemek.
İkna süreci vs diye süreç uzar muhtemelen.
Tahminen de fener teklif
Yanak okşatırsan gelirler böyle karizmanı çizerler sonrada çıkıp hamaset yaparsın gel ben burdayım cesaretin varsa gelirsin falan dersin sayın başkan. Bu kulübe bu camiaya yakışmadın yakışmıyorsun bırak artık şu kulübün yakasını

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu yanak okşatıyorsa öbürü de ağzına parmakla baklava sokturuyor.
Ağzına sokturana gelince işler kolaylaşıyor da bunu yaptığı için bize gelince mi köleleri falan oluyoruz?

Geri
Üst Alt