Haber Kerem Aktürkoğlu 25 Milyon Euro Karşılığında Fenerbahçe'ye Transfer Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrıca bize ne istiyorlarsa 11 milyonu hesabımıza yatıraınlar alsınlar. 150 milyonharcarken sorun yok da 11 daha atınca mı sorun oluyor.

Burada söz konusu 11 milyon para. Spor bakanı neredeymiş 50 milyonluk sponsorluk bozulurken. Biz alamasaydık osimheni kimi alacaktık misal. Çıkıp yav avrupa demiş mi?Herkes işine bakacak.

Utanmaz arlanmaz reziller istifa edin istifa defolun gidin bu kulüpten

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

saha dışında şaibeli iş yaptırarak gerçek fenerli oldu, bakalım ölmüşlerine kadar sövdüğü kardeşleriyle kol kola girip galatasaray başarılarını izleyerek de şikeciliğini perçinleyebilecek mi.

Kerem Aktürkoğlu, Benfica'ya veda etti:

"Avrupa'daki ilk deneyimimde hepinizden sonsuz destek gördüm ve bunun için çok minnettarım. Size hak ettiğiniz şampiyonluk unvanını kazandıramadığım için üzüntüyle veda ediyorum ancak bu harika takımın ve taraftarlarımızın bu sezon şampiyonluğu kazanacağına yürekten inanıyorum."

Yanındaki menajer Barış konusunda adı geçenlerden. Son günlerde Barış'ı koparmak için oyun oynadılar, o da buna çanak tuttu. Taraftar affetmemeli, göz göre göre operasyon çektiler takıma. Topunu oynasın bu sene, seneye alternatifi hazırlanmalı. Sonra nereye giderse gitsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt