- 8 Temmuz 2015
- 36.335
- 71.961
- 3.783
"Emin olduğum şey şu ki; bundan sonra kolumda kaptanlık bandı olmasa da, yine gerektiği her an saha içi ve saha dışı inisiyatif alacağım, Galatasaray için her yere gideceğim."

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
50 kişi 1 tane erden timur etmiyor. YazıkHer Allah'ın günü oyuncusundan yöneticisine açıklama geliyor işlerin düzgün gittiği yerde bu kadar düzeltme ihtiyacı hissedilmez.
Öyle olsaydı açık bir şekilde derdi bence.Kendi kararı olduğunu düşünüyorum..
Taraftar da müşteri her zaman haklıdır modundan cikmali benceGüzel bir açıklama.Kereme bir tavsiye. Taraftarla, yönetimle veya başka biriyle inatlaşma huyundan, kezban triplerinden derhal vazgeçmeli. Hatalarını kabul ettikçe, alçakgönüllü davrandıkça kendisi kazanır, gönülleri kazanır
Taraftar bir konuda haksız olsa bile taraftarla inatlaşılmaz ki bu konuda taraftarın haksız olduğunu düşünmüyorum. Taraftara ayar çekmeye de kimsenin gücü yetmez. don kişot'un yel değirmenlerine karşı savaşması gibi beyhude bir çabadır. Yönetim de futbolcu da varlığını taraftara borçludur. Kerem haklı duruma inatlaşarak gelemez sadece alçakgönüllü olarak ve hatalarını kabul ederek gelebilir.Taraftar da müşteri her zaman haklıdır modundan cikmali bence
Galatasaray’ın büyük taraftarından ricam, Salı gününe kadar Young Boys maçının devre arasındayız ve kafamızı kaldırmalıyız, bundan başka hiçbir gündem üzerine yoğunlaşmadan hedefimize odaklanalım.Gündemden düş artık. Triplerle uğraşacak zamanımız yok. Oyuna konsantre ol
Renkdas küs değiliz değil mi geçen yi e bu keremle ilgili bana sallamistin ama olsun renkdasimsin sonuctaGalatasaray’ın büyük taraftarından ricam, Salı gününe kadar Young Boys maçının devre arasındayız ve kafamızı kaldırmalıyız, bundan başka hiçbir gündem üzerine yoğunlaşmadan hedefimize odaklanalım.
o da onu yazmış