Osman Çevik
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 17.052
- 9.083
- 2.238
Baştan aşağı saçmalıklar silsilesi şu sene
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ayrıca her sene kaptan mı belirlenirmiş yav. Anca kaptan gider ya da emekli olur öyle yerine biri belirlenir. Napacaklar yani geçen sene muslera icardi kerem kaptandı bu sene de nelson barış berkan mı olsun diyecekler. Şu kulüpte altı dolu konuşan bir tane herif yok.Gelen gidenler ile kaptanlığın alakası nedir? Kerem mi gidiyor yani?
Nevzat sıkmıştır yav. Yetkili diye florya güvenlik görevlisi ile konuşmuş olabilir.ayrıca her sene kaptan mı belirlenirmiş yav. Anca kaptan gider ya da emekli olur öyle yerine biri belirlenir. Napacaklar yani geçen sene muslera icardi kerem kaptandı bu sene de nelson barış berkan mı olsun diyecekler. Şu kulüpte altı dolu konuşan bir tane herif yok.
Aynı haberi Rudolflara da servis etmişler.Nevzat sıkmıştır yav. Yetkili diye florya güvenlik görevlisi ile konuşmuş olabilir.
Pardon isimler diye çoğul yazmış. Aşçıya da sormuş demek ki.
Aynı haberi Rudolflara da servis etmişler.
Bizim yönetim bakkal dükkanı yönetemez
Rezalet. Hoca nasıl Zaha'ya yükleniyorsa bu yönetim de Kerem'e sarmış durumda. Mobbing ile oyuncu göndermeye çalışıyoruz. Zaten Spor Gecesinin yaptığı o alçakça yayına ağzını açan olmadı yönetimden. Haberi de onlar yaptırmıştır hatta.
yönetim gitsin diye uğraşıyor işte, s.gecesi yayını ve bu olay benim için mobbingbu niye mobing oluyor, herif alınan karara saygılıyım demiş ama alınan bi karar yok, yönetim de gidip gastecilere söylemiş bunu. mobingi keremin kendisi yapıyo klübe kendisine zulmediliyomuş gibi
yönetim gitsin diye uğraşıyor işte, s.gecesi yayını ve bu olay benim için mobbing
yönetim işine gelince susuyor bu konuda hemen haber uçurmuş kerem kendi yaptı diye
bu yönetime güvenmiyorum
Gitse atacaz da gitmiyor kene gibi yapisti knkOf bıktım artık ya.
Gitsin de göbek atın hepiniz.
bence konuşulmuş bir karar var, fakat yönetim kanadından açıklama gelmeden kerem önce davranmış ve bu yüzden yönetim hemen kendini korumak maksadıyla haber servis etmiş.s gecesi yayınını bilmiyorum da bunda mobink denecek bişey yok, dediğim gibi adam ortada bi karar olduğunu iddia ediyor ama karar yok. bunu da kamuoyuna anca bu şekilde iletirsin öbür türlü resmi bi açıklama olayı büyütmek olur
Sen de mi brütüsGitse atacaz da gitmiyor kene gibi yapisti knk