Kerem Aktürkoğlu: "Artık kaptan değilim"

Gelen gidenler ile kaptanlığın alakası nedir? Kerem mi gidiyor yani?
ayrıca her sene kaptan mı belirlenirmiş yav. Anca kaptan gider ya da emekli olur öyle yerine biri belirlenir. Napacaklar yani geçen sene muslera icardi kerem kaptandı bu sene de nelson barış berkan mı olsun diyecekler. Şu kulüpte altı dolu konuşan bir tane herif yok.

ayrıca her sene kaptan mı belirlenirmiş yav. Anca kaptan gider ya da emekli olur öyle yerine biri belirlenir. Napacaklar yani geçen sene muslera icardi kerem kaptandı bu sene de nelson barış berkan mı olsun diyecekler. Şu kulüpte altı dolu konuşan bir tane herif yok.
Nevzat sıkmıştır yav. Yetkili diye florya güvenlik görevlisi ile konuşmuş olabilir.
Pardon isimler diye çoğul yazmış. Aşçıya da sormuş demek ki.

Aynı haberi Rudolflara da servis etmişler.
Bizim yönetim bakkal dükkanı yönetemez

Rezalet. Hoca nasıl Zaha'ya yükleniyorsa bu yönetim de Kerem'e sarmış durumda. Mobbing ile oyuncu göndermeye çalışıyoruz. Zaten Spor Gecesinin yaptığı o alçakça yayına ağzını açan olmadı yönetimden. Haberi de onlar yaptırmıştır hatta.

Rezalet. Hoca nasıl Zaha'ya yükleniyorsa bu yönetim de Kerem'e sarmış durumda. Mobbing ile oyuncu göndermeye çalışıyoruz. Zaten Spor Gecesinin yaptığı o alçakça yayına ağzını açan olmadı yönetimden. Haberi de onlar yaptırmıştır hatta.

bu niye mobing oluyor, herif alınan karara saygılıyım demiş ama alınan bi karar yok, yönetim de gidip gastecilere söylemiş bunu. mobingi keremin kendisi yapıyo klübe kendisine zulmediliyomuş gibi

bu niye mobing oluyor, herif alınan karara saygılıyım demiş ama alınan bi karar yok, yönetim de gidip gastecilere söylemiş bunu. mobingi keremin kendisi yapıyo klübe kendisine zulmediliyomuş gibi
yönetim gitsin diye uğraşıyor işte, s.gecesi yayını ve bu olay benim için mobbing

yönetim işine gelince susuyor bu konuda hemen haber uçurmuş kerem kendi yaptı diye

bu yönetime güvenmiyorum

yönetim gitsin diye uğraşıyor işte, s.gecesi yayını ve bu olay benim için mobbing

yönetim işine gelince susuyor bu konuda hemen haber uçurmuş kerem kendi yaptı diye

bu yönetime güvenmiyorum

s gecesi yayınını bilmiyorum da bunda mobink denecek bişey yok, dediğim gibi adam ortada bi karar olduğunu iddia ediyor ama karar yok. bunu da kamuoyuna anca bu şekilde iletirsin öbür türlü resmi bi açıklama olayı büyütmek olur

Kaptanlık Muslera’dan da alınıp İcardi’ye verilsin. 2. Kaptan Sanchez olsun

s gecesi yayınını bilmiyorum da bunda mobink denecek bişey yok, dediğim gibi adam ortada bi karar olduğunu iddia ediyor ama karar yok. bunu da kamuoyuna anca bu şekilde iletirsin öbür türlü resmi bi açıklama olayı büyütmek olur
bence konuşulmuş bir karar var, fakat yönetim kanadından açıklama gelmeden kerem önce davranmış ve bu yüzden yönetim hemen kendini korumak maksadıyla haber servis etmiş.

ben kerem konusunda olaya bütün olarak bakıyorum, spor gecesinden beri yönetimin kerem konusundaki tavrı bence mobbing. tek bu olay olsa tamam fakat bir süreç var ortada ve yönetim kendine dokunduğunda haber servis ediyor, diğer türlü g.dinç kerem'e küfür ederken ses yok.

Yüz kızartıcı bir durum yaşanmadığı sürece kötü oynuyor diye veya gitmek istiyor diye kaptanlığı alınması doğru bulmuyorum, tabi eğer kendi bırakmadıysa.

Geri
Üst Alt