Kerem Aktürkoğlu: "Artık kaptan değilim"

Yine Kerem Aktürkoğlu dimdik ayakta ve takımının yanında. Bu çocuk her sene minimum 20 g+a katkısıyla oynadı, Kaptanlığı alındı ama yine de sesini çıkarmıyor ve en iyisini veriyor. Geçmişte Galatasaray taraftarı Hasan ile uğraşıyordu şimdi de Kerem. Aslanım benim 🪄vofekj.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asıl kaptanlığı alınması gereken kişi belli de neyse.

Açik olmak gerekirse, kendisini bile motive edemiyor gibi geliyor sahada, birak takimi. Sahada ya çok gergin yada çok etkisiz (hem oyun olarak hem karakter olarak) dolasiyor.

Kaptanligi çok saçmaydi zaten. Iyi oyuncu, tecrübe falan tek kriter degil kaptanlik için: lider bir oyuncu degilsen kaptan olamazsin. Bu takimi temsil eden, hakemin yaninda hak savunan Icardi takimin lideri benim gözümde. Berkanda bu profile çok uzak bir karakter.

Katılıyorum. Kerem güçlü bir karakter değil ve insanlarla ilişkisi bence çok zayıf.

Mesela yeni olmasa ben Sanchez olsun isterdim. Hatay maçıydı sanırım Barış ikili mücadelede topu kaybedince bırakmıştı. Ona nasıl kızmıştı. Kendine gel diye.

Kaptan dediğin böyle olmalı. Takım arkadaşlarının üzerinde sözü geçen ve onları hatalarını gösterip düzeltecek biri olmalı.

Kerem için de takım için de daha iyi olacak inşallah. Daha yaşı genç ve zaten kaptanlık için daha çok erkendi onun için. Ama Berkan da kaptan olmasın bi zahmet..

turk futbol tarihinin mobbing yeme sampiyonu. kulupte su adam gibi derdini ana dilinde anlatabilen adam yok. cok seviyorum.

sezonun daha başında uğraşılan şeylere bak
her gün baska kriz
abv ulan

Kerem kaptanlığın alınması bu maçta pek iyi yansımadı gibi tabi bunu kendi istediyse bilemem ama bunu kendi istediğini pek düşünmüyorum. Bu takımın kaptanları İcardi, Davnson olmalı bence. İtirazlarda sadece kaptan edebilir olayından sonra kaleciyi kaptan yapmak mantıklı değil.

Bu kaptanlik isinin boku cikti coluk cocuktan kaptan olmaz kaptan olacaksa muslera olur icardi olur kaan ayhan mertens olur tecrubeli adamlar kaptan olur ucup kacsa dunyanin en iyi oyuncusu olsa 30 yas altindaki adami kaptan yapmam

Gözyaşları sel oldu tutamıyorum
Bu takımda Musleradan sonra Davinson-Torreira-İcardi şeklinde olmalıdır kaptanlık

bu sene takımda alınan tek doğru karar sanırım

Geri
Üst Alt