- 6 Ağustos 2009
- 84.276
- 8.479
- 2.568
sanmam viyanaGerek yok bu kadarı fazla bile.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sanmam viyanaGerek yok bu kadarı fazla bile.
kolpa arıyorum da kolpanın adresi neresi acaba ??Anlamadim gunluk kolpami kimden alicagim peki musp
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Bos yapmayin ikinizde. Ne gereksiz insanlarsiniz vallaAnlamadim gunluk kolpami kimden alicagim peki musp
Maasımı Euro olarak alıyorum, istediğimi yazarım.sanmam viyana
kolpa arıyorum da kolpanın adresi neresi acaba ??
Bos yapmayin ikinizde. Ne gereksiz insanlarsiniz valla
ben de eu alıyorum bu yüzden bana artistlik yapamazsınMaasımı Euro olarak alıyorum, istediğimi yazarım.
pardon burasının dolu yapma formu oldugunu bilmiyordum haber verdigin için saolBos yapmayin ikinizde. Ne gereksiz insanlarsiniz valla
Konuyu sen acsaydin dogru olurdu da pek öyle durum degil sankiDogru adresdesin kardesim hosgeldin. Burasi
Iki kisi konusurken araya girilmedigini anlamamissin halen. Hele sana onca kez muhatabim degilsin dememe ragmenpardon burasının dolu yapma formu oldugunu bilmiyordum haber verdigin için saol
sen burdan da mı atılmak istiyorsun ha yetmedi mi seni kowmalarım müptalası mı oldun kuşumIki kisi konusurken araya girilmedigini anlamamissin halen. Hele sana onca kez muhatabim degilsin dememe ragmen![]()
Ben yazsam ceza yerim...
Nerden kovulmussak HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAGAHAHAHAHAHsen burdan da mı atılmak istiyorsun ha yetmedi mi seni kowmalarım müptalası mı oldun kuşum![]()
Nerden kovulmussak HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAGAHAHAHAHAH
Ben yazsam ceza yerim
@Keramettin TANRIVERDİ bakalim nolcakbi bok yapilmazsa cevap verdigimde ceza yemem yani
Konuyu sen acsaydin dogru olurdu da pek öyle durum degil sanki yapram
Kendi irademle ciktigim yerden kovulmussun diye ego kasiyor HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA ulan ne insanlar var---->()