Haber Kerem Aktürkoğlu, Benfica'da Kalacak!

Keremden hic bir aciklama gelmedigine göre dogru, büyük ihtimal anlastilar fenerle ama Benfica suanlik engel oldu, simdi Benfica td yerinde olmak istemezdim, Fener tur atlarsa Benfica ile maclari olunca Keremi nasil oynatacak? Bilerek maci satmiyacagi ne maglum? Gerci Fener nereye Feyenoordu eliyor da Benficaya karsi oyniyacak.

bu işte bir bit yeniği var

konuşulduğu kadar ciddi olsa icardi felan çoktan basardı buna engeli diye düşünüyorum

herifin fener nefreti bambaşka

Bizim gibi normal maaslarla calisanlar icin muthis bir para, yani hepimiz dusunuruz tabii. Ama Kerem gibi milyonlar kazanan adam, biraz daha fazla "milyonlar" kazanacak diye hayati boyunca kufur yemeyi kabul ediyorsa bilemem. Bana acgozluluk gibi gelir. Zaten dunya kadar para kazaniyorsun, dertsiz basina dert acmana gerek yok.

Bizim gibi normal maaslarla calisanlar icin muthis bir para, yani hepimiz dusunuruz tabii. Ama Kerem gibi milyonlar kazanan adam, biraz daha fazla "milyonlar" kazanacak diye hayati boyunca kufur yemeyi kabul ediyorsa bilemem. Bana acgozluluk gibi gelir. Zaten dunya kadar para kazaniyorsun, dertsiz basina dert acmana gerek yok.

Sorun bence biraz daha ailesel gibi geliyor bana. Eşi veya kendisi uyum sağlayamadıysa gidebileceği tek yer şu an için Fenerbahçe gibi. Bence Şampiyonlar liginde Benfica ile eşleştikten sonra bu transfer çok daha zorlaştı ama. Kimse ucunda milyonlarca avro olan bir turnuvada rakibine büyük bir avantaj sağlayacak oyuncuyu öylece bırakmaz.

Sorun bence biraz daha ailesel gibi geliyor bana. Eşi veya kendisi uyum sağlayamadıysa gidebileceği tek yer şu an için Fenerbahçe gibi. Bence Şampiyonlar liginde Benfica ile eşleştikten sonra bu transfer çok daha zorlaştı ama. Kimse ucunda milyonlarca avro olan bir turnuvada rakibine büyük bir avantaj sağlayacak oyuncuyu öylece bırakmaz.
Şimdi olmasa en geç devre arası ya da gelecek sene gider. Belli ki kendisi de can atıyor şikecilere gidebilmek için.

Benfica ve Fenerbahçe, Kerem Aktürkoğlu için çok ileri düzeyde görüşmeler yapıyor. Fenerbahçe'nin masadaki teklifi 25 milyon euro. (Record)

Benfica ve Fenerbahçe, Kerem Aktürkoğlu için çok ileri düzeyde görüşmeler yapıyor. Fenerbahçe'nin masadaki teklifi 25 milyon euro. (Record)
Jadon Sancho, Guessand'a yakın bir maliyete giriyorlar. Kerem skor üretme olarak iyi bir oyuncu kötüleyemeyeceğim, top kaptırma ve geçiş yediğin sayısını arttırma gibi negatif tarafları da var tabi. Bizde de yaşadık sonuçta. İyi ki Guessand'ı alamadılar.

Anlasmislar iste. Alsinlar bosverin. Kerem bu paralari etmez, iki mac sonra sövmeye baslarlar, ayrica enerjisiyle oynayan bir oyuncu. Max 2 sezon performans verir sonra cöküs baslar - hem fiziken hem de paraya doyar.

Teknik, taktik, pas seviyesi, ver-kaclari falan berbat, Benficalilar bile begenmiyor kendisini onca gol/asist yapmasina ragmen.

Geri
Üst Alt