- 4 Aralık 2009
- 13.567
- 9.464
- 2.238
Bunlar bonservisi 13 milyon falan gösterirlerse kimse şaşırmasın.
Herifler her anlamda kafayı bize takmış.
Herifler her anlamda kafayı bize takmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
14 saat kaldi
5 milyon bir hata degil. Hata Kerem'in sus pus durmasi. Cikip ta gelecegimi dusundum falan dese bari ama o sap gibi susmayi twrcih ediyor. Herhangi bir acillama hoc bir sey dememekten iyidir aman bize ne yaw neyse cektirsin gitsin.İnsan göz göre göre böyle bi hatayı nasıl yapabiliyor akıl alacak iş değil
az bile yazmışsın...camiasız kansız herif
Gidip gitmeyeceği önemli değil artık adı ilk anıldığında çıkıp canlı veya sosyal medya üzerinden açıklama yapacaktı. Artık geçti borun pazarı sür eşeği NiğdeyeGitmeyeceğini ilk günden beri söylemiştim
Aslında birkaç paylaşım vardı eski mi bilmiyorum bence biraz goy goy yapıyorGidip gitmeyeceği önemli değil artık adı ilk anıldığında çıkıp canlı veya sosyal medya üzerinden açıklama yapacaktı. Artık geçti borun pazarı sür eşeği Niğdeye
Yeni hiç bir paylaşımı yok. Yunus Akgün'ün imza fotoğrafını beğendi diye bir haber vardı sadeceAslında birkaç paylaşım vardı eski mi bilmiyorum bence biraz goy goy yapıyor
Ayrılışı sancılı olmuştu acısını çıkartıyor
O ali koç sırf buraya geldim gerçeği gördüm dedirtmek için alıyor keremi zaten.Hakan olayıyla alakası yok.Kerem fbye gitmeyi kabul etti , orda oynamak istedi.Cimbomlu topcularla aynı kefeye koyulmasin kendisi
yani onlara falan suç bulmam burda , bok gibi takımlar zaten kerem bile iyi oyuncu onlar için.Bize gelse Sane,Barış,Yunus arasında 4. alternatif olur ancak burada kerem'in tutumu sıkıntı zaten.Ben şahsen fbnin eşşek muhabirlerine hiçbir şekilde inanmam fakat osman aşkın bak'ın en yakınlarından biri benim yakın arkadaşım ona sormuştum konuştu mu diye o da evet konuştu kabul etti dedi bana , ben hiç sevmem keremi zaten de bunu duyduktan sonra direkt sildim.Koç ister herkesi de kendisi kabul etmeyebilirdiO ali koç sırf buraya geldim gerçeği gördüm dedirtmek için alıyor keremi zaten.
Hakanın gitmek istemediği hakkında elimizde bir done var mı? Tüm fener medyası siyasi baskı vs vs diye niye ağladı peki?Hakan olayıyla alakası yok.Kerem fbye gitmeyi kabul etti , orda oynamak istedi.Cimbomlu topcularla aynı kefeye koyulmasin kendisi
Hakan'ın gitmek istediğine dair herhangi bir kanıt yok , gitmek istediğini sadece algıcı herif söyledi.Burda kerem'in gitmek istediğini a'dan z'ye yabancı medyasından yerlisine , spor bakanlığından bilmem nesine söyledi.Üstüne kerem'le hakan'ın durumu benzer bile değil ,birisi trde top bile oynamamış sadece gsli olan biri.Diğeri 0dan gsde kariyer yapmış , kaptan olan eski futbolcu.İkisinin durumu aynı değil yani.Hakan'ın bu konuyla ilgili bir açıklama yapması gerekmiyorken , kerem'in yapması gerekiyordu.Elmayla armut gibi bir durum var yani ortada.Hakanın gitmek istemediği hakkında elimizde bir done var mı? Tüm fener medyası siyasi baskı vs vs diye niye ağladı peki?
Yada keremin gitmek istediğine dair net kanıt.
İkisi de yok. O halde formayı giyene kadar insanlar hakkında böyle yorumlarda bulunmak yanlış.