Haber Kerem Aktürkoğlu, Benfica'da Kalacak!

O masaya oturduğuna bile pişman oldun Kerem değil mi? Keşke hiç pazarlığa bile girmeseydim, neden huzurumu bozdum diyorsun değil mi? Ve geri dönüşü olmayan bir yola girmiş gibi hissediyorsun, sen, senin hocanın ve takım arkadaşlarının emeklerini hiçe sayan, terörist örgütüyle bağdaştıran rezil kepaze bir adam ve avaneleri ile aynı masaya oturdun artık. Bu saatten sonra geri dönüşü yok.

İmzayı da at hele, sonun Tümer'den beter olacak. Kimsenin saygı duymadığı bir adama dönüşeceksin sadece 2-3 sene içinde.

Bence fb sırf bize para kazandırmamak için 2(25m)+2(5m) gibi kiralama, sözleşme bitince de bedelsiz almak gibi bir istekte bulunabilir Benfica'ya, bunlardan herşey beklenir.
Ondan sonra bizden ybasini alir benfica bir daha kabul ediyorlarsa yapsinlar.

Fenerbahçe, Kerem Aktürkoğlu transferinde sona yaklaşıyor. Türk oyuncunun 12–24 saat içinde Fenerbahçe’ye imza atması bekleniyor. (Fabrizio Romano)

Evet Son küfürleri edelim yavaş yavaş konuyu kapatıyoruz

Esas aciklarlarsa ne kadarini gizleyecekler bonservisin, minimum 25 lik pakete anlasildigini dusunuyorum 14 falan yazarlar allahbilir

Kerem'in karakterine pek ısınamadığım için herhalde, bizden ayrıldıktan iki ay sonra falan silmiştim kafamdan. O kadar umrumda olmadı ki FB'ye gitmesi.
Bende tamamen boyleyim, antipatik adama hic kanim isinmiyor bizim takimda olsa bile. Ne kadar faydali olursa olsun

Karakter yoksunuymuş bu adam net bir biçimde ortaya çıkmış oldu, iki karakter yoksunu birbirini bulmuş ne güzel tencere kapak misali. Biri, ortada hiç bir şey yokken sevinç gösterilerinde fb ye ağız dolu küfürler eden, oda yetmeyip ben Galatasaraylıyım siz fenerliler yanlış yoldasınız diyen bir futbolcuyu midesiz olarak kabul eden karakter yoksunu iğrenç bir camia, diğeri de para için tüm söylemlerini bir kenara iten karakteri sıkıntılı bir topçu, ne diyim hayırsız olsun demek düşer bize.

Psikolojik üstünlügu kaptırdık maalesef, düşünsenize, bir kanatta Kerem bir kanatta irfancan. Yıllar önce hayalini kurduğumuz ikili rakibimizde oynayacak. Biz niye böyle transferler yapamıyoruz? Adamlar floryanin kalbinden adam* cekebiliyor, biz neden yapamıyoruz? Dursun Özbek bassın parayı, mhyi falan çekelim Kadıköyun kalbinden, içim ancak soğur.

Geri
Üst Alt