Haber Kerem Aktürkoğlu, Benfica'da Kalacak!

Bilmiyorum kanka sadece fenerlilerin midesiz şekilde Kerem'i kabullenip buna rağmen transferin iptal olmasına çok güldüm mükemmel bir olay bu
O zaman öyle dersin abi tabiki ne diyeceğine kimse karışamaz da camia forumu burası sonuçta. Kerem de Kerem i destekleyen de haindir bu çok net.

İfb nin amacı keroyu kirletmek bize de bakın eski kaptanınızı alıyoruz gövde gösterisi yapmaktı. Keroyu kirletme operasyonu gerçekleşti herif caimasız artık ama diğer şovları yarım kaldı. 25 mionun az para olmadığına kereme çok fazla olduğuna uyanmışlar.

O zaman öyle dersin abi tabiki ne diyeceğine kimse karışamaz da camia forumu burası sonuçta. Kerem de Kerem i destekleyen de haindir bu çok net.

Kimseye bir şey de deme demedim renktaş, günlerdir şurada Kerem'i yerden yere vuruyorum, hani şuraya goygoyuna yazdığım bir şey olduğu çok belli

Bu kadar alıngan olmayın pls

İfb nin amacı keroyu kirletmek bize de bakın eski kaptanınızı alıyoruz gövde gösterisi yapmaktı. Keroyu kirletme operasyonu gerçekleşti herif caimasız artık ama diğer şovları yarım kaldı. 25 mionun az para olmadığına kereme çok fazla olduğuna uyanmışlar.
Burada suc tamamen Kerem'de. Cikip bir aciklama yapsa veya sosyal medya hesabindan kucuk bir aciklama gecse, hatta salliyorum bu haberler ciktiginda bir aslan emojisi bile atsa en azindan rengini belli etmis olurdu. Sifir tepki vermesi zaten gonlunden de bu transferi istedigini ortaya cikardi.

Geri
Üst Alt