- 10 Nisan 2013
- 53.438
- 33.310
- 2.993
Hemen bi de en büyük Cimbom patlattı mı tamamKerem çabuk sildiklerini geri yukle koçum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hemen bi de en büyük Cimbom patlattı mı tamamKerem çabuk sildiklerini geri yukle koçum
Adminim cezası yok mu bu işinNe diyorsunuz
Ne anlatıyon dayı
Hakanda da aynısı oldu plan dahilinde olmuş olabilir mi sonucta bu herifler GSli diye biliniyordu takımsiz kaldılarSen para icin gemileri yakarsın ama seni bir anda ortada bırakırlar. Bedava hayat dersi oldu dicem de pek bedava olmadi![]()
O zaman öyle dersin abi tabiki ne diyeceğine kimse karışamaz da camia forumu burası sonuçta. Kerem de Kerem i destekleyen de haindir bu çok net.Bilmiyorum kanka sadece fenerlilerin midesiz şekilde Kerem'i kabullenip buna rağmen transferin iptal olmasına çok güldüm mükemmel bir olay bu
Demiştik.kerem'in fb'yi 20 ağustos'a kadar oyalayıp, sonra sttiri çekip, muhtemel transferlerine dahi engel olma işi mi? :d
@Recep Buruk
Ya değiş şu avatarı Keramettin zannedip mesaja bakıyorumHakanda da aynısı oldu plan dahilinde olmuş olabilir mi sonucta bu herifler GSli diye biliniyordu
O zaman öyle dersin abi tabiki ne diyeceğine kimse karışamaz da camia forumu burası sonuçta. Kerem de Kerem i destekleyen de haindir bu çok net.
Avatar konusunda kıtlık yaşıyorum bana bir tane Öner bir ay onu kullanacağım sözYa değiş şu avatarı Keramettin zannedip mesaja bakıyorum
Avatar konusunda kıtlık yaşıyorum bana bir tane Öner bir ay onu kullanacağım söz
Burada suc tamamen Kerem'de. Cikip bir aciklama yapsa veya sosyal medya hesabindan kucuk bir aciklama gecse, hatta salliyorum bu haberler ciktiginda bir aslan emojisi bile atsa en azindan rengini belli etmis olurdu. Sifir tepki vermesi zaten gonlunden de bu transferi istedigini ortaya cikardi.İfb nin amacı keroyu kirletmek bize de bakın eski kaptanınızı alıyoruz gövde gösterisi yapmaktı. Keroyu kirletme operasyonu gerçekleşti herif caimasız artık ama diğer şovları yarım kaldı. 25 mionun az para olmadığına kereme çok fazla olduğuna uyanmışlar.
Eyv Ozan sayende gururla taşıyorum avatarımı!!!!!!
Clde oynatamayacaklar diye morinyo vazgeçmiştir bence. Veyahut 25 bonservis 6 maaşin malca olduğu kafalarına dank etti.Hakanda da aynısı oldu plan dahilinde olmuş olabilir mi sonucta bu herifler GSli diye biliniyordu takımsiz kaldılar