Haber Kerem Aktürkoğlu, Benfica'da Kalacak!

Burada suc tamamen Kerem'de. Cikip bir aciklama yapsa veya sosyal medya hesabindan kucuk bir aciklama gecse, hatta salliyorum bu haberler ciktiginda bir aslan emojisi bile atsa en azindan rengini belli etmis olurdu. Sifir tepki vermesi zaten gonlunden de bu transferi istedigini ortaya cikardi.

Şimdi renktaş tüm goygoyu bırakıp "bence" olan süreci anlatayım.

Açık şekilde Kerem o paraya tav oldu. Yani yarın öbürsü gün bunu kıvırmadan bize söylerse affederim. Senelik 6 milyondan 4 yıllık teklif hayatımda asla göremeyeceğim bir paraydı, 23 yaşına kadar asgari ücretle futbol oynamış biri olarak parayı görünce maalesef hayır diyemedim gibi dürüstçe açıklamalı.

Ancak gel zaman git zaman gerek Galatasaray taraftarının, gerek camia içindekilerin, gerek kendisini en çok destekleyenlerin bile kendisine sırtını döndüğünü görünce bence "lan ben napıyorum" diye dank etti. İmzayı atmaya gönlü razı olmadı. Gece gözüne uyku girmez oldu. Psikolojisi 3 günde çöktü. Bence önce ailesi de Kerem'i gitmeye teşvik ederken muhtemelen eşi de Kerem'in berbat bir psikolojide olduğunu görünce daha fazla dayanamadı ve "hayatım önemli olan mutlu olman, istersen burada kalalım, Türkiye'de çok yıpranacaksın" dedi vs Kerem'i başka yöne çekti.

Velhasıl sürecin üç aşağı beş yukarı böyle olduğunu düşünüyorum.

Dediğim gibi Kerem çıkar dürüstçe açıklama yaparsa affederim. Hatta helal olsun derim. Ama kalkıp "en ufak bir şeyde bile tepki yedim ama gördünüz gitmedim" gibi mağduriyet ayağına yatarsa daha beter söverim

Hakan'ın imajı Kerem kadar bozulmadı. 2 aya unutulur gider.

Hakan çünkü rüştünü ispatlamış bir futbolcu. 1-2 çalkantılı söylem yüzünden imajı bozulmaz, bi de onunki çok kısa sürdü, Kerem gibi uzamadı. Veya kalkıp profilinden bir şeyler silmedi.

Tam şu videoyu atiyordum ki lanet olası transfer bozulmuş. Çok sevinmiştim halbuki kurtulduk diye

Sihirbaz değneğini böyle sokarlar işte mabadına çakma potter. Hogwarts yiğidin harman olduğu yerdir olm yedirirler işte adama böyle.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Neyse belli olmaz daha. Giderse hiç rahatsız etmez ayrıca beni bu saatten sonra

Hakan çünkü rüştünü ispatlamış bir futbolcu. 1-2 çalkantılı söylem yüzünden imajı bozulmaz, bi de onunki çok kısa sürdü, Kerem gibi uzamadı. Veya kalkıp profilinden bir şeyler silmedi.
Ben o herifin FB ile görüşmesini bile kabul etmiyorum, ben GS'liyim diyen biri FB başkanı ile görüşemez. Ama futbol işine gereksiz duygu gömmeye gerek yok. Kerem'in yaptığı gibi uç işler olmadığı sürece çok umurumda olmuyor bu tür şeyler. O da camiasız kalmanın kıyısından döndü ama, bu bir gerçek.

Benfica'ya karşı oynatamayacakları için vazgeçtiler yada teklif düşürdüler muhtemelen. Nene diye bir oyuncunun peşindeler sanırım Matteo'ya göre. Bjk sol kanat arıyorken Adalı'nın da 2 gün önceki açıklamaları varken Kerem- Bjk yükleniyor bence.

Hah işte. Böyle b*k gibi kalırsın ortada Kerem efendi :D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Keşke gitseydi.
- Gerek bonservis gerek konuşulan maaş cidden çok fazlaydı
- Fener transfer payımızı ödeyecekti
- Arkadaş tam bir drama queen olduğu için ortamın havasını bozma potansiyeli yüksekti
- Maçlarda yaptıklarıyla taraftarı sinir krizine sokup bize malzeme çıkartırdı

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt