Aykut Aydil
10 Numara!
- 13 Temmuz 2015
- 12.984
- 7.810
- 1.588
Fiyati fener düşürmüş diyolar ama bilemedim reisDemiştik.
Siz gidin duyumcu falan takip edin aynen. :d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fiyati fener düşürmüş diyolar ama bilemedim reisDemiştik.
Burada suc tamamen Kerem'de. Cikip bir aciklama yapsa veya sosyal medya hesabindan kucuk bir aciklama gecse, hatta salliyorum bu haberler ciktiginda bir aslan emojisi bile atsa en azindan rengini belli etmis olurdu. Sifir tepki vermesi zaten gonlunden de bu transferi istedigini ortaya cikardi.
Demiştik.
Avatar konusunda kıtlık yaşıyorum bana bir tane Öner bir ay onu kullanacağım söz
Hakan'ın imajı Kerem kadar bozulmadı. 2 aya unutulur gider.Hakanda da aynısı oldu plan dahilinde olmuş olabilir mi sonucta bu herifler GSli diye biliniyordu takımsiz kaldılar
Hakan'ın imajı Kerem kadar bozulmadı. 2 aya unutulur gider.
Bu noktadan sonra gidebileceği başka takım yok ve benfica da tutmaz takımda çünkü kalmak istemiyorBu bile oyun olabilir. Bence hala bitirebilirler transferi.
Ben o herifin FB ile görüşmesini bile kabul etmiyorum, ben GS'liyim diyen biri FB başkanı ile görüşemez. Ama futbol işine gereksiz duygu gömmeye gerek yok. Kerem'in yaptığı gibi uç işler olmadığı sürece çok umurumda olmuyor bu tür şeyler. O da camiasız kalmanın kıyısından döndü ama, bu bir gerçek.Hakan çünkü rüştünü ispatlamış bir futbolcu. 1-2 çalkantılı söylem yüzünden imajı bozulmaz, bi de onunki çok kısa sürdü, Kerem gibi uzamadı. Veya kalkıp profilinden bir şeyler silmedi.