- 2 Nisan 2012
- 40.167
- 19.860
- 2.548
Bu Kerem ilkokuldan bu yana çok dayak yemiştir ha, aşırı sinirli geçimsiz bir tip olması da bunu destekliyor. Bunu sürekli dövmüşler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O defter zaten geçen sene kapanmıştı ki. Öyle bir imkan olsa bize gelmek için yol yapardı bir kere bile yol yapmadı.Tüh be... Keşke gideymiş. Eğlenirdik ne güzel.
Ama bu saatten sonra gidip gitmemesinin bir önemi yok. Ciddi ciddi görüşmesi yeterli bir daha Galatasaray'a gelmemesi için.
Keremlik durum yok ki fener cayıp daha az para önermiş, Benfica da uzayın demişeee şimdi naneyi yemedınız mı bana alıntı yapanlar
sonucta transfer olmadı dostumKeremlik durum yok ki fener cayıp daha az para önermiş, Benfica da uzayın demiş
size son güne kadar gidecek gibi yapıp transfer olmayacak demistim dostum@Recep Buruk gece telsiz kapatmış keremi kurtarmak için gizlice fener benfica görüşmelerine sızarak aralarını bozmuş transferin olmamasını sağlamış. Kimse kerem sevgisini sorgulamasin.
O iş biraz "X kişi Feneri ikna edemedi" yalanı gibi geliyor bana.Keremlik durum yok ki fener cayıp daha az para önermiş, Benfica da uzayın demiş
bunlar alamadıkları her adama senaryo uyduruyorO iş biraz "X kişi Feneri ikna edemedi" yalanı gibi geliyor bana.
size son güne kadar gidecek gibi yapıp transfer olmayacak demistim dostum