Haber Kerem Aktürkoğlu, Benfica'da Kalacak!

Allah kimseyi oynadığı kulüp gitmek istediği kulübe elensin isteyip alacağı para derdine düşürmesin.

Daha doğrusu kimse bu kadar kansız karaktersiz olmasın.

Benfica'ya karşı oynatamayacaklar ya oynayabilecekleri bir kanata gitmişler sanırım bir iddia bir diğer iddia Benfica'ya kızmışlar teklifi düşürmüşler.
fb yarın bir kanat alsa 6 gün sonraki benfica maçında oynatabiliyor mu? listeye ekleyebiliyor mu yani?

diyelim ki bunun önünde bir engel yok ve ekletebiliyor. yeni oyuncu yarın bile gelse 5 gün sonraki maçta ne fayda edecek? takımı bilmiyor, beraber çalışmamış vs. bugün somut gelişme olsa, sözledşme imzalandı etti lisansı çıktı, fb göztepe maçını oynadı derken pazartesi'yi bulur iş. e fb-benfica maç salı-çarşamba? nasıl oynayabilecek ki bu yeni kanat?

ayrıca bu ufak bir detay değil ki? benfica-kerem-fb pazarlıkları yapıldığında bu detay bariz konuşulmuştur yani. benfica play-off'ta kendisine neden rakip etsin kerem'i?

bana boş ve yalan bir iddia gibi geliyor bu. ayrıca da mantıksız. fb yine bir işler çeviriyor. hiçbir şeyleri temiz değil ki. birkaç güne anlaşılır bu mevzu da.

fb yarın bir kanat alsa 6 gün sonraki benfica maçında oynatabiliyor mu? listeye ekleyebiliyor mu yani?

diyelim ki bunun önünde bir engel yok, yeni oyuncu yarın bile gelse 5 gün sonraki maçta ne fayda edecek? takımı bilmiyor, beraber çalışmamış vs.

hem bu ufak bir detay değil ki? benfica-kerem-fb pazarlıkları yapıldığında bu detay bariz konuşulmuştur yani. benfica play-off'ta kendisine neden rakip etsin kerem'i?

bana boş ve yalan bir iddia gibi geliyor bu. ayrıca da mantıksız. fb yine bir işler çeviriyor. hiçbir şeyleri temiz değil ki. birkaç güne anlaşılır bu mevzu da.
Kerem'in reddettiğini hiç düşünmüyorum. Bir kanat alırsa Fb Benfica maçına yazabiliyor kadroya. Transfer iptal olma nedeni Kerem değil zaten yabancı basına göre de Benfica- Fb anlaşamaması Fb teklifi düşürmesi deniyor.

Bu şahıs fb li olduğunu söylemedi soyledi bu saatten sonra Galatasaray lı değildir Galatasaray la adı yan yana geçmemelidir.

benfica fb macında

kerem gol atıyor fb elenıyor

Kerem'in reddettiğini hiç düşünmüyorum. Bir kanat alırsa Fb Benfica maçına yazabiliyor kadroya. Transfer iptal olma nedeni Kerem değil zaten yabancı basına göre de Benfica- Fb anlaşamaması Fb teklifi düşürmesi deniyor.
ben başka bir şeye dikkat çekmek istedim. kerem reddetti demiyorum o postumda.

"o eşleşmede oynatabilecekleri bir kanat almak istiyorlar" argumanı mantıksız geliyor bana, onu diyorum.

kerem salı akşamı süre almadı mı nice maçında? bu iş 1 saat önce belli olmadı ki? şimdi bu haberi yapanlar, daha bu sabah "uçuş planı bile yapıldı" diyordu? 2 gündür "iş bitti" diyorlardı.

işin arka planında başka bir iş var bence. yakında öğreniriz.

Eğer Kerem fbye gitmezse sevinirim ama bunlar gittikçe iğrençleşiyor. Bitirmeye getirdiğin adamın transferini bu noktadan sonra iptal edemezsin artık.
Hâlâ kızdığımız Nordin Amrabat transferi böyle bir transferdi. Bu kadar güvenirdikten sonra gerekirse stadı satıp almalısın adamı. Yani en azından benim görüşüm, doğru bulduğum ve hayata bakış açım bu.
Artık hatırı sayılır oyuncu almakta zorlanırlar baya.

Geri
Üst Alt