Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 34.133
- 3.663
- 1.588
Niye iptal olmus?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
patlamadıgı gün var mı@Feramuz Kayalar yine patladı
Bu kez fena patladıpatlamadıgı gün var mı
ne açıdan soruyorsun?@Feramuz Kayalar yine patladı
Ayakta alkışlıyorum değerli dostumne açıdan soruyorsun?
transfer ise ben bunun olmadığını herkese belirttim ha
başka patlamayı diyorsan haftada 2 kere
Benfica'ya karşı oynatamayacaklar ya oynayabilecekleri bir kanata gitmişler sanırım bir iddia bir diğer iddia Benfica'ya kızmışlar teklifi düşürmüşler.Niye iptal olmus?
fb yarın bir kanat alsa 6 gün sonraki benfica maçında oynatabiliyor mu? listeye ekleyebiliyor mu yani?Benfica'ya karşı oynatamayacaklar ya oynayabilecekleri bir kanata gitmişler sanırım bir iddia bir diğer iddia Benfica'ya kızmışlar teklifi düşürmüşler.
Kerem'in reddettiğini hiç düşünmüyorum. Bir kanat alırsa Fb Benfica maçına yazabiliyor kadroya. Transfer iptal olma nedeni Kerem değil zaten yabancı basına göre de Benfica- Fb anlaşamaması Fb teklifi düşürmesi deniyor.fb yarın bir kanat alsa 6 gün sonraki benfica maçında oynatabiliyor mu? listeye ekleyebiliyor mu yani?
diyelim ki bunun önünde bir engel yok, yeni oyuncu yarın bile gelse 5 gün sonraki maçta ne fayda edecek? takımı bilmiyor, beraber çalışmamış vs.
hem bu ufak bir detay değil ki? benfica-kerem-fb pazarlıkları yapıldığında bu detay bariz konuşulmuştur yani. benfica play-off'ta kendisine neden rakip etsin kerem'i?
bana boş ve yalan bir iddia gibi geliyor bu. ayrıca da mantıksız. fb yine bir işler çeviriyor. hiçbir şeyleri temiz değil ki. birkaç güne anlaşılır bu mevzu da.
ben başka bir şeye dikkat çekmek istedim. kerem reddetti demiyorum o postumda.Kerem'in reddettiğini hiç düşünmüyorum. Bir kanat alırsa Fb Benfica maçına yazabiliyor kadroya. Transfer iptal olma nedeni Kerem değil zaten yabancı basına göre de Benfica- Fb anlaşamaması Fb teklifi düşürmesi deniyor.
ve yine camiasız kalıyor farkeden bir şey olmuyorbenfica fb macında
kerem gol atıyor fb elenıyor