Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ondan sonra bizden ybasini alir benfica bir daha kabul ediyorlarsa yapsinlar.Bence fb sırf bize para kazandırmamak için 2(25m)+2(5m) gibi kiralama, sözleşme bitince de bedelsiz almak gibi bir istekte bulunabilir Benfica'ya, bunlardan herşey beklenir.
Bende tamamen boyleyim, antipatik adama hic kanim isinmiyor bizim takimda olsa bile. Ne kadar faydali olursa olsunKerem'in karakterine pek ısınamadığım için herhalde, bizden ayrıldıktan iki ay sonra falan silmiştim kafamdan. O kadar umrumda olmadı ki FB'ye gitmesi.
pay alacağımız için hepsini açıklamaları lazımEsas aciklarlarsa ne kadarini gizleyecekler bonservisin, minimum 25 lik pakete anlasildigini dusunuyorum 14 falan yazarlar allahbilir
Ne zaman gorulmus fenerin bunlari tam acikladigi.pay alacağımız için hepsini açıklamaları lazım
Isin guzel tarafi, Benfica zaten normalde kendisi transfer detaylarini resmi sitelerinden acikliyor.Esas aciklarlarsa ne kadarini gizleyecekler bonservisin, minimum 25 lik pakete anlasildigini dusunuyorum 14 falan yazarlar allahbilir
O zaman fener gene cacik aciklamaz , ordan baksinlar derIsin guzel tarafi, Benfica zaten normalde kendisi transfer detaylarini resmi sitelerinden acikliyor.