Mustafa Arpaç
Tecrübeli Üye
- 17 Nisan 2014
- 6.121
- 3.320
- 1.048
2 tarafta midesizmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sendemi gitsin diyenlerdensin ali ? Bencede kerem icin bu paralar cok uçuk ama yerli oyuncu oldugu icin ben istemiyordum açıkçası yerli sayısını arttiriyor hirbolarlütfen gol olsun
gitsin tabii. 25m bonservis 6m maaş gitsin derhal gitsinSendemi gitsin diyenlerdensin ali ? Bencede kerem icin bu paralar cok uçuk ama yerli oyuncu oldugu icin ben istemiyordum açıkçası yerli sayısını arttiriyor hirbolar
Bu konuda haklısında bir de şöyle bakmak lazım İrfan Kahveci, Oğuz Aydın'ı iyi kullanamayan ve sabır etmeyen Mourinho Kerem'in top kayıplarına falan ne kadar sabır eder? Bir de yerliler arasında 5+bonus ile 6 milyon civarı bir para ile en fazla kazanan oyunculardan olacak bu da yerliler arası problem çıkarabilir ekstra.Sendemi gitsin diyenlerdensin ali ? Bencede kerem icin bu paralar cok uçuk ama yerli oyuncu oldugu icin ben istemiyordum açıkçası yerli sayısını arttiriyor hirbolar
Top kayıplarından ve dağa taşa vurmalarından sonra sikecilerin girecegi tripleri gormek istiyorum 4 gozle![]()