Haber Kerem Aktürkoğlu, Benfica'da Kalacak!

Türkiye'nin en büyüğüne geldim, herkes bir gün fbli olacak gibi gaz alan laflar söyletebilirler. MHY ile de bi poz verdirirler midesize oldu bitti.

Sendemi gitsin diyenlerdensin ali ? Bencede kerem icin bu paralar cok uçuk ama yerli oyuncu oldugu icin ben istemiyordum açıkçası yerli sayısını arttiriyor hirbolar
gitsin tabii. 25m bonservis 6m maaş gitsin derhal gitsin
yerli sayısını her türlü arttıracaklar belli 10+4 olacak bence seneye ne olursa olsun

Sendemi gitsin diyenlerdensin ali ? Bencede kerem icin bu paralar cok uçuk ama yerli oyuncu oldugu icin ben istemiyordum açıkçası yerli sayısını arttiriyor hirbolar
Bu konuda haklısında bir de şöyle bakmak lazım İrfan Kahveci, Oğuz Aydın'ı iyi kullanamayan ve sabır etmeyen Mourinho Kerem'in top kayıplarına falan ne kadar sabır eder? Bir de yerliler arasında 5+bonus ile 6 milyon civarı bir para ile en fazla kazanan oyunculardan olacak bu da yerliler arası problem çıkarabilir ekstra.

Alinin istediği cok acik bunu yoksa 25 milyona ve 6 milyon maasa cok daha iyi kanat oyuncuları alınırdı napoli 25 milyona Langi aldi

Tam feneri karıştıracak bir tip olduğu için transfer olsun diye bakıyorum. Geldiğinde biraz döktürür. Sonrasında da kavgalar başlar..

kesinlikle iyi oldu. yetenekli ama psikolojik olarak problemli. ve bu doğrudan hem futbolunu hem arkadaş ilişkisini etkiliyor. her ne kadar bizde katkı versede çoğu kötü maçımızın baş sorumlusuydu hatalı tercihleriyle

Top kayıplarından ve dağa taşa vurmalarından sonra sikecilerin girecegi tripleri gormek istiyorum 4 gozle 😂

Bizim Kerem sevdalılarına sorsan 20 gol, 25 asist yapıp, haramzadeleri şampiyon yapacak..

Saman alevi gibi parlamaya müsait, layık olduğu bir çukura gidiyor.. 1 - 2 top ezip, dağa taşa vurduktan sonra 25 milyonluk bir topçu olmadığı anlaşılacak ama açılan şemsiye bir daha kapanmaz..

Basligin update gecmisi cok iyi
"Bastiriyor"
"Bekleniyor"
"İptal oldu"
"İstiyor"
"Hazir"

Yerli futbolculara çok para yatırdılar son 5 senede.

Çağlar 11
Oğuz 6
Levent 2
Cengiz 15
Mert 3
Bartug 1,5
Kaleci İrfan köpeği 1,7
Samet 3,5
Emre Mor 2
İrfan Can 11
Nazım 1,8

Sırada şimdi de 25 kağıta Kerem çekecekler. Yerli dışında futbolcu ikna edemiyorlar parayla bir yerden sonra. Büyük rezillik.

Geri
Üst Alt