Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 69.491
- 59.066
- 4.758
Geri dönüşü yok artık, o transfer bitti sayılır bence deBu is oyle boyle olur bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geri dönüşü yok artık, o transfer bitti sayılır bence deBu is oyle boyle olur bence
Dur Recep, yine kereme güvenip yola çıkma, bu sefer bjkli resim falan aramaya başlar, yine canını sıkareee şimdi naneyi yemedınız mı bana alıntı yapanlar
Bi de bi kulüp o maaşı niye kereme verir. Takımdaki yerliler kazan kaldırır hatta yabancılar bile homurdanır. Kerem ne yapmış bunları hakedecek diye düşünür insanKerem bunlardan kaç maaş istedi de pazarlıkla 5,5-6 ya anlaştılar ben halen orayı anlayamadım
Kerem eninde sonunda fb'ye gider recep. Kendini paralıyor fb'ye gitmek içineee şimdi naneyi yemedınız mı bana alıntı yapanlar
Katilmiyorum. Bu transfer buradan donerse kuslar icin cok kotu olur. Artik oyunculari kendilerine inandirmakta cok zorluk cekerler (zaten adam getiremiyorlar).Fenerin geri vites yapip 25i vermesi lazim yoksa benfica bu pustlugu kabullenmez. Ali de tekrar 25i vermez bence o yüzden bu is %99 kapandı.
Hakan Safi verecekti parayi guya...nakit sıkıntısı.
Kerem bir haindirbenfica fb macında
kerem gol atıyor fb elenıyor
Mesele keremin red etmesi degil ki.eee şimdi naneyi yemedınız mı bana alıntı yapanlar