Haber Kerem Aktürkoğlu, Benfica'da Kalacak!

Bu transfer dönmez buradan. Para mevzusunda bir şekilde anlaşırlar
Benfica'nın ben artık aynı paraya vereceğini sanmıyorum. Anlaştığın parayı bir anda indiriyorsun. Benfica 25'e tamam dediyse şu an 30 milyon ister Fb'den. Bjk araya girip oraya mesela 22'ye falan verebilirler onlara.

Benfica'nın ben artık aynı paraya vereceğini sanmıyorum. Anlaştığın parayı bir anda indiriyorsun. Benfica 25'e tamam dediyse şu an 30 milyon ister Fb'den. Bjk araya girip oraya mesela 22'ye falan verebilirler onlara.
Napoli başkanı olsa bidaha vermezdi lakin rui costa ile anlaşırlar bir şekilde. Eski fiyata çıkarlar muhtemelen yine

Insallah bu transfer biter. Emre belezoglu falan gibi olacak deniyor ama aslında fatih akyel gibi olacak.ismi cismi bile anilmayacak.emre iyi futbolcuydu fener taraftarına kendini kabul ettirdi.keremin sonu camiasiz fatih akyel veya Tanju çolak..

Suratı beş karış oturuyordur şimdi Benfica tesislerinde.

Benfica maçı sonrası alacaklarmış. Ali Koç açıklama yapmıştı tekrar teklif yapacağız minvalinde.

Benfica, Mohamed Amoura'ya resmi teklif yapmak için Kerem Aktürkoğlu'nun Fenerbahçe'ye transferinin sonuçlanmasını bekliyor.

Fenerbahçe dün itibariyle tekrar 25 milyon euroluk paket sunmaya hazır olduğunu iletti. Benfica'nın bu teklife evet demesi bekleniyor.

Kerem Aktürkoğlu bavullarını hazırladı. Kendisi Fenerbahçe'yi çok istiyor.

(A Bola)

Geri
Üst Alt