Haber Kerem Aktürkoğlu, Benfica'da Kalacak!

İki seçenek var. Ya bunları kimse kabul etmiyor. Nene yi denediler olmadı Kerem'e geri döndüler. Yada Ego tatmini.. 4 tane as yerlimiz var. Barış Yunus Abdul Eren
Arda geliyo alttan. Çok sıkıştırırlarsa daha fazla almancı alabiliriz.
Fenere bakıyorum yerlileri vasat ve az. En iyi yerliler bizde. O yüzden yabancı kuralını değiştirmek isteyeceklerini sanmıyorum.
Ben ilk seçeneğe daha yakınım. Yabancı gelmiyo bunlara bence. Mecbur kaldılar Kerem'i almaya bide Galatasaraylıları akılları sıra tilt edecekler. Cazip geldi. Sonradan baktılar Galatasaray lılar Kerem'in fenere gitmesine memnun kalıyo bişeyler değiştirceklerdi oolmadı budefada aptallığın cezası fener klasiği. Kerem'e geri dön daha fazla para ver. Kerizler :)

Kerem olurda bunlara gelirse Arena da ki ilk maçta hayata küser. Bunun psikoloji Emre beleşoğlu kadarda değil

Kerem'den nefret ediyoruz ama Emre B. seviyesinde değil yahu. herif bonservis kazandırdı bizdeykende baya özverili oynadı. aman aman bir yetenek değil yani gitmesi işimize gelir.
sorunlu bir tip çünkü orda da mutlu olamayacaktır

Nordli 1 m euroya gitmis vay be. Biz simdi kanat lazım oldu diyelim coman a giderdik 30 vermeye🙂
Denizcim her sene niye farklı bir challengela gelip ağzımıza ediyorsun.

Başta GS idi mevzu sonra Okan oldu sonra da bir tek senin tanıdığın ama almadığımız adamlar oldu.

Ruh hastası mısın olm sen

25 milyona onu alırdı bunu alırdı yok. Adamlara kimse gitmiyor.
Korkarım bu işin sonu yabancı kuralı 8 + 4 filan olur.
Onun için bu sene inşallah bjk 2. olur da UCL için en kötü 12 filan olur

Zamanında fener yerine bizi tercih etmişti, sırf bu yüzden bile fenerli olsam istemezdim takımımda ama bunlar gurursuz

Bunlar Keremi aldi bence, buyuk ihtimal bizim gelecek bir transfer aciklamamizi bekliyorlar. Sirf gölge dusurmek icin.

Kerem seviyordum, kendisi cok buyuk hata yapti. Zamanla anlicak!

Geri
Üst Alt