Kerem Aktürkoğlu: "Galatasaray'daki misyonumu biliyorum"

Sürekli kendini birilerine ispat etmeye çalışmayı bırakmalı bu çocuk. Kendisini yiyip bitiriyor, gevşe oyundan keyif almaya bak. Biraz rahatlaması gerekiyor. Meditasyon mu yapar, dağ bayır yürür mü ne iyi gelir bilmiyorum ama zihnini temizlemesi, boşaltması gerekiyor. Sahada da o gerginliği çok belli oluyor, dışarıyı bu kadar çok dinlerse o atması gereken adımı hiçbir zaman atamayacak
Bir takım bosalmalar mi yaşamalı diyorsunuz Aras Bey

Bir takım bosalmalar mi yaşamalı diyorsunuz Aras Bey
dicaprio-maybe.gif

Senin birvtek misyonun var Galatasaraya yüklü bonservis kazandirip gitmek, hangi akla hizmet orda kafa topuna cikmayip gol yememise sahip oldun?

Önce had hudud bilin, ondan sonra bir misyonunuz olacaksa olur. Küfür kıyamet gidenlerin akıbetinden ders alın.

Böyle tripli tripli konuşmak yerine “Yenilen golde hatam vardı, taraftarımızdan özür diliyorum” dediği an olmuştur. Aksi halde Kerem aynı Kerem.

Keyfe keder fantazi peşinde koşarken gol yedirdi kendisi bunun farkında değil, adım gibi eminim teknik heyet de bak burada hata yaptın demeyecek ve bu hatalarını her maç yapmaya devam edecek.

Yine triplenmiş ama kime ve neye belli değil. Sezon sonu imalı imalı şarkı paylaşıp vedalaşan sen değildin sanki. İstediğin teklif gelse ne Galatasaray kalırdı, ne misyonun, neyin tribi bu?

Hani mükemmel teklifler gelir, reddedersin ve henüz Galatasaray misyonumu tamamlamadım dersin. Oturur hepimiz alkışlarız. Resmen gitmek için bir tarafını yırttın, teklif gelmeyince de kaldın. Ama havalar sanki 100 milyonluk real teklifi reddetmiş

Dün gene delirtti beni ya . Oynamasına kalmasına falan laf etmiyorum tabii ki ama oynadığında ne verdiği kısmına çok takılıyorum.

tamam istatistik 1gol 1 asist yazdı ama yani biri boş kaleye %99u icardinin olan gol - diğeride karambol içeri geri doldurma.

5 metre dolanarak yapmaya çalıştığı vücut çalımını 1 kere yedirdi sonraki 4 sefer kaybetti
golde topu bıraktı çizgideki adama - taca çıkar diye bıraktıda yani dibinde adam var , bakmamışsın , farkında değilsin.

gene top kayıpları vardı - zaten tüm takım 60 metre zunu top defnastan oynadık , hala nedenini anlamış değilim. bu anlayışla çok kanser maçlar izleriz.

Düne kadar fellik fellik kulüp arıyordun, şimdi misyon sahibi mi oldun?

İlk önce top durdurmayı, öldürmeyi öğren, sonra da başta taraftar olmak üzere ona buna trip atmayı kes..

Şu halinle 'bozuk saat günde 2 kez doğruyu gösterir' lafının tam karşılığısın..

Kabul edelim ki kerem istediğimiz seviyede olmasa da okan buruk un bu futboluna daha çok uyum sağlayabiliyor. Ayrica icardi nin de sahada kerem ve barışla oynamak istedigine cok eminim. Çünkü onları seviyor ve liderlik etmek istiyor. Takım ahengi açısından kerem kalmalı ama bana kalırsa bu işin sonu kötü olmadan yollar ayrılmalı.

Kerem Aktürkoğlu. Herkes artık kendisinin öneminin farkına varmıştır diye düşünüyorum. Geberik oyuncuları diriltmekle uğraşmayıp, her sezon 20 gole direkt etki eden oyuncuna sahip çıkacaksın. Harry Potter yine sihrini yaptı, golünü attı ve hem toplu, hem topsuz oyunda gayet iyiydi. Sonuna kadar seninleyiz aslanım helal olsun 🪄
20240817_000513.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Formaya küsmek çocukların işidir. Senin gibi Lider nitelikli adamların değil Keremim. Sen bu ülkenin aktif olarak en yetenekli oyuncusu olduğunu yeniden hatırladın. Bundan sonrasını oturur keyifle izleriz 🪄
FB_IMG_1723838866872.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sözleşmesi uzatılır sanırım.

Kerem gözünü seveyim biraz *çevreni kontrol et biraz *sakin ve *sabırlı oynamayı *topa *basmayı çöz.
*. kesinlikle o noktalar asiri goze batiyor... ki, ilk geldigi donem bunu ozellikle vurgulamistim. malesef takim oyununa bold eksi getirisi olan su durumunu bi gelistiremedi gitti . dun de kaptirdigi toplar kimileri kritikdi .

sade basit oynamaya kendisini zorlamali. arda turan atletico simeone donemi ve akabindeki barca donemi bu yonlerden daha bi keyif verdi goze geldi. ilk atletico donemi ve hocasi ile bizdeki dogaclama arda ile ayakta kalmaya calisiyordu.

nacizane dusuncem -
futbol *basit ve *sade oynandiginda geriye isin *teknik kisimlari kaliyor....
zidane , iniesta , xavi *bu *baglamda en begendigim isimler.
ucunun de bu yonlerden bir marka oldugu da bariz.

@Aras Şimşek *fikir olarak fena degil. stres vs konusuna dair onerin.

saygi ve selamlar.

Geri
Üst Alt