Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
umarim yalandir
onye keremin verdigi 35%i veremez
onye keremin verdigi 35%i veremez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3-4 isterlerse yine iyi. Ben kapıların 6-7'dan aşağı açılmayacağı kanaatindeyim. Geçtiğimiz yıllar bunun en büyük örneği. Tarık denen futbol fakirine 4.5 ödedik misal. Mehmet Topuz vakası 7-8 milyona çözüldü.Yedeğe gurbetçi birini veya altyapıdan birini alsak yoksa bonservisli oyuncu almaya kalksak en az 3-4 milyon euro isterler..
Benim beklentim Abdullah hoca ve diğer hocaların maç sonu açıklamalarında yabancı sınırını eleştirdikleri için ve yayıncı kuruluşun da isteğiyle en azından böyle devam edeceği yönünde.Abdullah hoca ve Erol hocaya sempatimin artmasının nedeni maç sonlarında illa ki araya bi yabancı sınırı eleştirisi bırakıyolar..3-4 isterlerse yine iyi. Ben kapıların 6-7'dan aşağı açılmayacağı kanaatindeyim. Geçtiğimiz yıllar bunun en büyük örneği. Tarık denen futbol fakirine 4.5 ödedik misal. Mehmet Topuz vakası 7-8 milyona çözüldü.
Bence de hiç gerek yok Onyekuru'yaOnyekuru'nun tek ilacı Fatih hocaydı.Gittiği hiçbir yerde tutunamıyor gerek yok.1m dolaylarında bonservis ve max 500k maaş isteyecekse olabilir.
Benim bu noktada dokundurmam, bütün yerli oyuncuları ezbere 'çöp', yerlerine alınan-alınması muhtemel yabancı oyuncuları 'altın' diye niteleyen ve tahminimce çoğunluğu teşkil eden kesime idi; sanki yabancı diye Dünya yıldızlarını alabilmemiz, o yıldızların ligimizi tercih etmesi mümkünmüş gibi?!..Ha veteran kıvamında 'sönmüş' yıldızları getirebilirsin, onlardan da hayır çıkmadığına, uzun süreli sözleşmeleri kaptıktan sonra, en fazla 1 yıl katkı verdiklerine yeterince şahit olmadık mı?..Çok istemem ama maliyeti uygunsa da hayır demem. Bu yazdığın 3 oyuncu bizde olsaydı söverdik muhtemelen. Ama yabancı sınırında sahada söveceğini bileceğin oyuncu da olmalı. Dorukhan ile Berkan’ı değiştir millet Ts’deki Berkan övüyordu, çünkü kreatiflik katmasına gerek yok. Ön tarafı kreatif. Çiftçi’ye şu an hiç bir takım Hayır demez bence ama sahada ıslıklanır. Bunları tolere edecek takımı kurmak gerekiyor.
Halil’i önermemin nedeni de takımda hızlı kanat olmayışı. Yok yani; öne geçiyoruz, arkası bomboş ama en hızlı kanat oyuncumuzu dahi yakalıyorlar. Bir tane hızlı kanat ve bir tane kreatif kanat şart ama ikisi de yabancı olamaz. Biri yerli olmalı.
Ben dahil hepimiz şu an Taylan/Berkan eleştiriyoruz ama yabancı sınırında seneye en az maçların yarısında 11 çıkacaklar. Bunu bazen gözden kaçırıyoruz.
Adama Traore'de fizik ve hiz dışında bir şey yok ki ne çalımı. Sadece sagdan atip geçiyorYunus + onyekuru da güzel olurdu. Yunus da öyle yabana atılmaz hatta sürati kerem kadar değil orda bir dezavantajı var ama top hâkimiyeti biraz daha fazla Yunus'un. Çalım olarakta ikiside bir adama traore değil ama gayet iş yaparlar. Yunus dar alanlarda da çalım atabilirken Kerem geniş alanda daha verimli oluyor. Bir nevi onyekuru da benzeri işler yapardı ama bitiricilik anlamında Kerem onyekuru dan. Hız anlamında da Onyekuru Keremden bir tık üstün
Birde ortasahaya tartışmasız iki isim lazım. Yoksa istersen messiyi getir yine aynı sıkıntıları yaşarız
Renktas yapma gözünü seviyim adam gayet estetik çalımlar atiyoAdama Traore'de fizik ve hiz dışında bir şey yok ki ne çalımı. Sadece sagdan atip geçiyor