Kerem Aktürkoğlu: "Gol atamayınca eleştiri de oluyor ama bugün gol atmayı çok istedim"

fazla baski altinda

Berbatta oynasa 90 dakika sahada kalacak.Takımın gol yükü İcardi ve Keremde.Özgpvenle daha iyi oluyor özgüveni yıpranınca koordinasyonu bozuluyor.Pas yerine şut şut yerine pas olmaya başlıyor

Herkes senin basit oynamana odaklanmış durumda, herkes senin her topu aldığında icardi’ye pas vermenden rahatsız. Şu ilk top kullanmalarını sakin yap sonra akan oyuna dal, topu doğru dürüst göndermeden ikinci hamleye gitmen seni eleştirilerin odağına getiriyor

Keremi savunmak zorunda kalıyorum sürekli belki pozitif ayrımcılıkta yapıyorum bu konuda ama bu çocuk bir Zaha değil, Icardi değil sürekli kendini ispat etmek zorunda kalıyor, 3.ligden gelmiş sürekli gelişim gösteren acayip bir skor yeteneği olan bir yerli oyuncu olarak değerli olduğunu bilmemiz lazım. Eksik yönleri var ama artı yönleri de çok, kadıköyede gitse manchestereda gitse ayağı titremez tak çakar benzeri varsa gösterin.

maç bitti biter bitmez de ne çabuk eleştiri gördü bu garip kafadan kurtulması lazım geçen sene de başakşehirdeyken bana kötü davranmışlardı 10 sene önce falan diyodu. oyundan çıkarken ıslıklıyan 200-300 dallama var sadece onlar da susturuluyor ztn.

Elinden gelenin fazlasını yapıyor. Onu oynadığı her maçta hissediyorum. Eksiklerinin üzerine gidecek çalışkanlığa ve kararlılığa sahip. Bugün gol atması çok güzel oldu. Bahtı açık olsun.

maç bitti biter bitmez de ne çabuk eleştiri gördü bu garip kafadan kurtulması lazım geçen sene de başakşehirdeyken bana kötü davranmışlardı 10 sene önce falan diyodu. oyundan çıkarken ıslıklıyan 200-300 dallama var sadece onlar da susturuluyor ztn.
tüm sosyal medyada herife ana avrat sövülüyor

Oliveira denen sabotajcı kazmayı sevenler kerem i eleştiriyor şaşmamak elde değil

Kolay top ezme huyunu biraz torpulese kimse homurdanmaz Kerem'e. Mac boyu cok kolay top kaptiriyo ve rakipler orta sahamizi zorlanmadan gecip stoperlerle basbasa kaliyo.

88 den beri her maçını izlerim takımın milli maçlar dahil Avrupa takımlarıyla maç yaptığımızda koca koca anlı şanlı oyuncuların ayaklarını titrediklerini bilirim.Üstüne üstlük spikerlerin maç anlatan yorumcularında buna hak verdiklerini orada heyecanlandı şeklinde normalleştirdikleri bir durumdur.
3. ligden gelme bir oyuncunun bu yapabildikleri gerçek bir başarı hikayesi.Eksikleri var ama kendisinden 1 tane daha yok.Delici dribling var şut var topsuz koşu var 6 paşada pozisyon alma var frikik var ara pası var asist var.

Gol atmayi cok istemek tabiki cok dogal bisey ama gol atacam diye bos duran adama pas atsan 100% gol olabilecek kilit paslari es gecmeyeceksin kacirdiklarina bakarak. Gol atmayi cok istemekten daha kiymetli olur.

Gol atmayi cok istemek tabiki cok dogal bisey ama gol atacam diye bos duran adama pas atsan 100% gol olabilecek kilit paslari es gecmeyeceksin kacirdiklarina bakarak. Gol atmayi cok istemekten daha kiymetli olur.
Arada olur böyle şeyler, son dakika Sacha kendi vuracağına bomboş Kereme atsa maç erkenden biterdi ama Sacha çok iyi oynadı yapacak bişey yok

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arada olur böyle şeyler, son dakika Sacha kendi vuracağına bomboş Kereme atsa maç erkenden biterdi ama Sacha çok iyi oynadı yapacak bişey yok

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mesele zaten Kerem, Boey ve ya baskasi degil. O atiyor bende atarim, la pas atsan 100% gol olabilecekken senin sut tercihinin gole dönüsmesi %50, yani isi kolaylastir ver pasi rahatla. Onuda atamazsa cikar oyundan gönder direk kabine.
Aklima simdi Kerem-Icardi penaltisi geldide, neyse.. :)

Kerem kendini fazla baskı altında hissediyor bunun bir sebebi de taraftar. Kerem biraz sakin olup, bakış açını genişletsen çok farklı bir seviyeye geleceksin umarım bunu başarırsın.

Geri
Üst Alt