Kerem Aktürkoğlu: "Mental ve fiziken çok yorgunum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1652730460541.webp

Futbolcumuz Kerem Aktürkoğlu, Galatasarayımızın Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 37. hafta maçında Adana Demirspor’u 3-2 mağlup ettiği karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Kerem Aktürkoğlu: "İhtiyacımız olan bir galibiyetti. Ama bu sezonun ardından bir anlam ifade etmiyor. Mental açıdan ihtiyacımız olan bir galibiyetti. Hem mental ve fiziken çok yorgunum. Gol sevincim o anda içimden gelmedi demeyeyim ama ihtiyaç duymadım."

Kerem Aktürkoğlu: "Bugün çok fazla istediklerimi yapamadım, kendime kızdım bu yüzden. Belki de bu yüzden gol sevincini yapmadım. Sahada her zaman yüzde yüzümü vermek istiyorum. İnşallah sakatlanmadan ligi bitiririz."

Haklısın kardeşim.

Git dinlen bakalım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dile kolay 51.maçına çıktı bu sezon.

Sarı kart cezası vardı lig'de bir maçta yoksa 52 olacaktı. Haftaya oynarsa 52 oluyor zaten.

51 mac oynamis bu sezon
Ayrıca ciddi bir sakatlığın üstesinden gelmeyi başardı yoksa son 3.04 maçı kaçıracaktı
Ben Avrupa’ya transfer olacağım diyip kendini risk etmeyebilirdi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İhtiyaç duymadım

Vay kekomonchi vay

Yıl sonu çıkarmayalım elimizden not alın bak nası kıçımizda patlıyor.

GscimbomMobile

Haziran ayindan bu yana araliksiz oynuyor

Yorgunluk hissetmesi normal

Ayrica sezon boyunca kaotik bir ortam vardi

bu ne demek - sezon bende bitti , kafam dolu , gitsem mi beklesem mi diye yorumluyorum.

51 maç dilekolay - alkışalancak istatistiği olan tek oyuncu bu sene.

Kafanı kullanırsan yorulmazsın, Yasin Öztekin de 40 maçta 10 gol atıyordu, Yunus bundan daha iyi kullanıyor enerjisini, daha fazla skor yapması lazım.

Fiziği kaliteli değil. Arda da böyleydi en genç zamanlarında dahi sürekli yorgun bitkin görüntüsü verirdi ve 30 yaşında bitti
Kerem de 30 yaşında sıradan vasat bir topçu olur fizik kalite Allah vergisidir yapacak bir şey yok

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sezon genelinde başarısız olmuş olabiliriz ama Kerem forma giydiği her müsabaka türünde farkını ortaya koydu, Avrupa Ligi elemelerinde doğrudan Galasaray ı gruplara götüren oyuncu oldu, Avrupa Ligi maçlarında farkını koydu, Süper Ligde yaptı gitti Milli Takımda yaptı

Hani 51 maç Galatasaray, 9 maç Türk Milli Takımı ile toplamda 60 maç dile kolay

Yorgun olayına sempatim çok çünkü sadece olay 51 + milli takım maçları değil - GS nin tüm maçlarda oyunu tşıyan tek oyuncu olmasıydı sezon boyu ofansta.

çok normal. Bana sorsan Antalyaspor deplasmanında oynamasın bile- sakatlık makatlık çıkar sezon sonu gelmiş şurda 5 güne her şey girecek birbirine (antalya yenilmezlik istatistiği kasıyor gibi çünkü - kötü de değiller )

Vücudu her şeyi belli ediyor zaten. Antalya'ya hiç götürülmesin bile. Bu sezon yapacağını fazlasıyla yaptı.

Bu boktan takimda cocuk neler neler yapti. Insafli olun be. Butun sene yukumuzu ceken 3 veya 4 oyuncudan biriydi. Normal yorgun olmasi. Yasin oztekinde 10 gol atmis eyvallah ama unuttugunuz birsey var. Onun takiminda daha kaliteli adamlar vardi.

Torrent istatistik kasacak diye hala oynatıp sakatlanma riskini alıyoruz.

Geri
Üst Alt