Kerem Aktürkoğlu, Real Sociedad ile Anlaştı

Oyuncuyu beğenmemek sana nefret objesi haline getirme hakkı vermez.

Mertens’e de aynısını yaptın golleri sokunca sesin çıkmadı.
Mertensi yaşıyla ilgili sorunum vardı tempoyu kaldıramaz dedim.hem Avrupa hem lig.Yoksa futbolculuguna laf etmem onun. Seneye yine banko ilk 11 oyuncusu olsun istemem. Ligde olur ama Avrupa başka.

Keremin futbol stilini sevmiyorum. Kendisiinden nefret etmiyorum ben yav. Gitmesini veya ilk 11 oynamamasini istemek nefret degil. Adama sovduk sanki

Bu arada hoşgeldin. İlk isin yine bana saplamak oldu canın sağ olsun. Seviyorum seni yinede niye bilmiyorum

Turnuvanın bitmesini bekleyelim ben kalmasıno yeğlerim her sene double double yapan oyuncumuz

15’ten aşağıya gitmemeli

Bakambu kaç yasinda 5 milyona gitti 20 milyon etmesi lazım kaldı ki biz istesek onlardan bunun iki katını isterler hadi lig ve milliyet farkı diyelim de alamayiz kısacası aha ne vereceği şüpheli olan Oğuz'a 7 isteniyor zaten 15'e satsan 7 milyon için risk satın almış olacağız mantıksız. Oyuncu gitmek istiyorsa başka ama

Euro2024 serüveni bitmeden karar verilmemeli - 1 gol atara 3 M daha yazar oraya mesela ..

bu transferin olumlu olması için para haricinde - gittiği gün oğuz aydın'ı getirmen olur.

Bay Zaha Oğuz Ziyech Yunus 5 kişilik kanat havuzumuz olacak gibi duruyor. Zaha aldığı parayı bırakmaz diyorum - belki ziyech'e enteresan teklif gelirse güneylerden olabilir.

Bende baslarda iyi bir teklifte satilmasi gerektigini düsünüyordum lakin baskan ve biyikli partneri bu cocugu 10-12 civari bir rakama birakacagina emin oldum gibi.

GITME ULAN

Geri
Üst Alt