- 11 Aralık 2009
- 17.379
- 10.365
- 1.838
Kekeme Rap' i...Birşey soracağım ; Kerem in oynadığı sokak futbolu ise "ki asla katilmiyorum"Zaha'nin futbolu neydi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kekeme Rap' i...Birşey soracağım ; Kerem in oynadığı sokak futbolu ise "ki asla katilmiyorum"Zaha'nin futbolu neydi?
Kerem'in yoğun sezonda çok büyük katkıları oldu.Kimse kucumsemesin.12-15 milyon eurolar konusuluyorsa anasının ak sütü gibi helaldir.Kekeme Rap' i...
Oyuncuyu beğenmemek sana nefret objesi haline getirme hakkı vermez.Sende beğenmiyorsun biliyorum
Zaha için demiştim onu; yanlış anlaşılmasın.Kerem'in yoğun sezonda çok büyük katkıları oldu.Kimse kucumsemesin.12-15 milyon eurolar konusuluyorsa anasının ak sütü gibi helaldir.
Anladım ben hala KeremDe kaldığım için..Zaha için demiştim onu; yanlış anlaşılmasın.
Mertensi yaşıyla ilgili sorunum vardı tempoyu kaldıramaz dedim.hem Avrupa hem lig.Yoksa futbolculuguna laf etmem onun. Seneye yine banko ilk 11 oyuncusu olsun istemem. Ligde olur ama Avrupa başka.Oyuncuyu beğenmemek sana nefret objesi haline getirme hakkı vermez.
Mertens’e de aynısını yaptın golleri sokunca sesin çıkmadı.
15e sat yerine 5e Oğuz al tertemiz iş işteOyuncularla zamanında, guzel bir sekilde vedalasilmali.
Kero avrupada devam etmeli artık. Tutmazsa gelecegi yer yine burasi olur ztn
Gitmek isteyene 40 zincir vursan yine gider kamalimBende baslarda iyi bir teklifte satilmasi gerektigini düsünüyordum lakin baskan ve biyikli partneri bu cocugu 10-12 civari bir rakama birakacagina emin oldum gibi.
GITME ULAN