Kerem Aktürkoğlu, Real Sociedad ile Anlaştı

Bende baslarda iyi bir teklifte satilmasi gerektigini düsünüyordum lakin baskan ve biyikli partneri bu cocugu 10-12 civari bir rakama birakacagina emin oldum gibi.

GITME ULAN
Bu paraya satamazlar oyuncu illa gidecem demiyorsa. Düşünsene, Alanya'nın parası var Oğuz+ 5 milyona Kerem'i verin dediler ve yönetim kabul etti, tefe koyarlar adamları valla haklı olarak.

Bende baslarda iyi bir teklifte satilmasi gerektigini düsünüyordum lakin baskan ve biyikli partneri bu cocugu 10-12 civari bir rakama birakacagina emin oldum gibi.

GITME ULAN

endişelendiğim bir husus - katılmaktayım

Kerem'in statlerini bakıp istesen 17 falan çekerler sana

Kerem zaten gitmemeli de burada çoğu kişi 12-13 milyona satılsın diye defolup gitsin diye bas bas bağırıyordu...

Kerem milli takımda sonradan girdiği her maçta çok iyi işler yaptı. Portekiz maçında da en etkili oyuncuydu. Bence iyi piyasa ilgileri gerçekse 15 milyon teklif bulur ve gider.
Zaniolo'yu 3,5 milyon euroya kiralayan yönetimini Kerem'i 13 milyon euroya satmadığına Kadir bile inanmaz.

Sociedad'ın istediği kesin mi ben pek emin değilim

Spartak, MLS falan daha doğru geliyor

Bence 12 den yukarı her teklif değerlendirilmeli.
Milli maçlarda da bizim maçlarda da bakıyorum oyuna girince hiç defansif rol üstlenmiyor topu kaybedince eli belinde pozisyonu izliyor sahada nasil duracağını bilmiyor gibi inşallah hem Kerem hemde bizim için iyi bir anlaşma olur

Bizde giydiği ilk forma numarası olan 18 tane milyon euro bonservisinin verilmesi için yeterli bir bedel olacaktır.

Gitsin de kurtulun.

Gidince ilk gitsin diye kendini yırtanlar arkasından ağlarlar.

Yerli oyuncuyu yerli kaynak bilir yanılmaz.Şa Liga’da yeni Nihat ortaya çıkacak inanıyorum.Oğuz aydını kaçırmamalıyız

Geri
Üst Alt