Kerem Aktürkoğlu, Real Sociedad ile Anlaştı

12 milyon yarısı bankalar birliğine yarısı bize kalınca 6m oğuz aydın s 4+2 bonus para oraya gider bakalım 20 gol katkısı verecek mi oguz

Yerine 4 milyona Oğuz Aydın'ı alırız, kalan parayı da 8 no transferinde kullanırız.
İlk olarak 2 milyona 8 no bulamayız. BB faizi için keremi satmış oluyoruz.
ikincisi 12 milyona keremi satan cimboma bonservis şoku Oğuz için kapıyı 10 milyondan açtılar için hazır mıyız?

İlk olarak 2 milyona 8 no bulamayız. BB faizi için keremi satmış oluyoruz.
ikincisi 12 milyona keremi satan cimboma bonservis şoku Oğuz için kapıyı 10 milyondan açtılar için hazır mıyız?
2 milyona zaten bulamayız da kalan kaparı 8 no transferinde kullanırız demek istedim ama yarısının bb faizine gittiğini atladım.

2. kısma katılıyorum.

Kendisi adına çok iyi olur da biz çok zorlanırız. Bu sene Türk oyuncu bulmakta çok zorlanacağız gibi. Ne kadar sağlam adam varsa almak zorundayız.

kalması mantıklı.. bir anda çöp yapıldı adam ki hala 12 milyon yurolardan bahsediliyor. zaten takıma oyuncu monte etmekte zorlanıyoruz. aldıklarımız elde patlıyor.. bu adamın katkısı net ortada..

12 milyon ne abi şaka mı ? Bankalar Birliği muhabbeti anlatıldığı gibiyse para hakkaten çöpe gider

Geri
Üst Alt