- 3 Temmuz 2012
- 133.931
- 80.770
- 5.198
12 milyon yarısı bankalar birliğine yarısı bize kalınca 6m oğuz aydın s 4+2 bonus para oraya gider bakalım 20 gol katkısı verecek mi oguz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BB ne rengim?Söylemek istediğim paranın yarısının bb ye gideceği idi..ç
Bankalar birliğiBB ne rengim?
İlk olarak 2 milyona 8 no bulamayız. BB faizi için keremi satmış oluyoruz.Yerine 4 milyona Oğuz Aydın'ı alırız, kalan parayı da 8 no transferinde kullanırız.
2 milyona zaten bulamayız da kalan kaparı 8 no transferinde kullanırız demek istedim ama yarısının bb faizine gittiğini atladım.İlk olarak 2 milyona 8 no bulamayız. BB faizi için keremi satmış oluyoruz.
ikincisi 12 milyona keremi satan cimboma bonservis şoku Oğuz için kapıyı 10 milyondan açtılar için hazır mıyız?
O niye ihtiyar
Ziyech in diri halinin bu topraklarda işi olmaz zaten o teknik kaliteden yararlanmak için etrafını dirilerden kurarsın olur biter.Bize diri adamlar lazım.12 yabancıya dusuyoruz
Mertens zaten kalıyor 2 si birlikte bana fazla geldiZiyech in diri halinin bu topraklarda işi olmaz zaten o teknik kaliteden yararlanmak için etrafını dirilerden kurarsın olur biter.
38 yaşina girecek adamı bu sene gibi surekli 11 90 dk oynatmak gibi bir planımız yoktur herhald o yuzden sayılmaz oMertens zaten kalıyor 2 si birlikte bana fazla geldi
Ziyech sakatlık yaşayacak bir adam
Ben oraya 10 no aldim zaten kafamda. Kanatları düşünüyorum. Uçak gibi olmalı ucak38 yaşina girecek adamı bu sene gibi surekli 11 90 dk oynatmak gibi bir planımız yoktur herhald o yuzden sayılmaz o
Ferdi'ye bi kere basti top kapti gol oldu. Bi daha da basmadi.Ouzaydin'in karakter analizi yapılmali. Fbli olduğuna dair kuşkularım var.
Kanatlardan 1 tanesi teknik olmalı uçakda zaten barış orta saha ve beke dinamik adam aldınmı bu iş tamamBen oraya 10 no aldim zaten kafamda. Kanatları düşünüyorum. Uçak gibi olmalı ucak
Tamam işte o ziyech olmamalı. Her an sakatlanacak gibi zatenKanatlardan 1 tanesi teknik olmalı uçakda zaten barış orta saha ve beke dinamik adam aldınmı bu iş tamam
Hüsnü içimi kararttin12 milyon ne abi şaka mı ? Bankalar Birliği muhabbeti anlatıldığı gibiyse para hakkaten çöpe gider