Kerem Aktürkoglu Resmen Benfica'da!

yalnız benfica yeryüzünde kereme en çok uyan takım olabilir. coşma ihtimali yüksek

benfica kerem gibi topcuyu 11 milyona almış. biz niye bulamıyoruz böyle adamları.

kötü oldu bu sezon kanatlar ona ve barış'a emanetti valla çok üzüldüm

Sevinenleri halay çekenleri 1 ay sonra tekrar görelim bakalım hem yerli oyuncu kaybettik hem senede en az 20 skor katkısı veren adami
Doğru. Ama Barış da bu potansiyeli taşıyan biri en azından. Sadece Kerem değil Ziyech ve Zaha da ciddi skor potansiyeli taşıyordu.

Doğru. Ama Barış da bu potansiyeli taşıyan biri en azından. Sadece Kerem değil Ziyech ve Zaha da ciddi skor potansiyeli taşıyordu.
Kerem misyonunu doldurdu bencede gitmeliydi ki çok güzel takıma gitti ama biz keremin yerini neden doldurmak aylardır üstelik oguz varken ,bunun adı aptallıktır, yerli oyuncu çok önemli bu ligte cok

Forumda en çok destekleyenlerden biriyim , boey ile açtığım başlık haşa durur orada , millet çöp çekerken biz ordaydık

Yolu açık olsun umarım basamak olur eplye

Benim icin en buyuk eksigi topa ilk dokunusu. Galatasaray seviyesinde cok kotu duzeydeydi bu ozelligi. Bu da bircok atagin baslamadan bitmesine sebebiyet veriyordu. Bunun disinda kendisinden memnundum. Alt ligden alip, besleyip buyuttugumuz Galatasarayli Kerem Akturkoglu'na gonulden basarilar diliyorum!

Emeklerin için teşekkürler.
İnşallah başarılı olur.

Geri
Üst Alt