İçerde oynadığımız antep maçında ıslıklanmıştı hatta tam taraftarı alkışlayacaktı oyundan çıkarken ıslık başladı. Ondan önceki 2 maçta 4 gol atmıştı bir deBen Kerem'in homurdanmalar dışında statta net tepki gördüğünü hatırlamıyorum. Varsa da kalmamış aklımda. Selçuk ve Mancini daha net tepkiler görmüştü.
O tüm stadın tepki gösterdiği bir durum değildi ki. Tribünde bir grubun homurdanmasıydı sadece. O homurdanmaya tepki oldu net biliyorum bunu. Oyuncuya tepki olsa Selçuk gibi olurdu bence. Sosyal medyadaki bireysel tepkileri bilemem ama bu seviyede oyuncu da buna takılmaz ki. Ayrılmasına üzüldüm ama bu durumun abartıldığını düşünüyorum.İçerde oynadığımız antep maçında ıslıklanmıştı hatta tam taraftarı alkışlayacaktı oyundan çıkarken ıslık başladı. Ondan önceki 2 maçta 4 gol atmıştı bir de
Selçuk Mancini kısmına gelirsek, sosyal medya bu kadar etkili değildi o dönemlerde. Topçular şu an hesapları vs olmasa bile negatif yorumlara maruz kalıyorlar, kaçış yok.
Bir de tipinden mi hareketlerinden mi kaynaklanıyor bilemiyorum bizim taraftarın bir kısmı tarafından net bir nefret objesi. Ciddi ciddi Marcao'nun Kerem'e dalmasını haklı gören bir kitle vardı şaka değil. Gol sevincine takanlar ayrı vs. Her oyuncunun böyle kemikleşmiş bir anti kitlesi olmuyor. O açıdan da farklı örnek.
Yine de sallamayıp işine baksa kendisi ve bizim için daha iyi olur muydu? %100.
Şu forumda özellikle son 2 aydır yazılanlar, ortalama üslup yeterince utanç vermemiş midir?benfica forumunda turkler kerem'i kotuluyor portekizliler savunuyor. utandım yav.