GSC Haber - Kerem Aktürkoglu Resmen Benfica'da! - Sayfa 7 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Haber Kerem Aktürkoglu Resmen Benfica'da!

Bizi gururlandirmaya devam edecek aslan parcasi

3. Ligden Galatasaray kaptanligina

2 sezon sampiyonlugun ardindan benfica’ya transfer oldu

Örnek alinacak bjr basari hikayesi

Ben Kerem'in homurdanmalar dışında statta net tepki gördüğünü hatırlamıyorum. Varsa da kalmamış aklımda. Selçuk ve Mancini daha net tepkiler görmüştü.
İçerde oynadığımız antep maçında ıslıklanmıştı hatta tam taraftarı alkışlayacaktı oyundan çıkarken ıslık başladı. Ondan önceki 2 maçta 4 gol atmıştı bir de :D

Selçuk Mancini kısmına gelirsek, sosyal medya bu kadar etkili değildi o dönemlerde. Topçular şu an hesapları vs olmasa bile negatif yorumlara maruz kalıyorlar, kaçış yok.

Bir de tipinden mi hareketlerinden mi kaynaklanıyor bilemiyorum bizim taraftarın bir kısmı tarafından net bir nefret objesi. Ciddi ciddi Marcao'nun Kerem'e dalmasını haklı gören bir kitle vardı şaka değil. Gol sevincine takanlar ayrı vs. Her oyuncunun böyle kemikleşmiş bir anti kitlesi olmuyor. O açıdan da farklı örnek.

Yine de sallamayıp işine baksa kendisi ve bizim için daha iyi olur muydu? %100.

İçerde oynadığımız antep maçında ıslıklanmıştı hatta tam taraftarı alkışlayacaktı oyundan çıkarken ıslık başladı. Ondan önceki 2 maçta 4 gol atmıştı bir de :D

Selçuk Mancini kısmına gelirsek, sosyal medya bu kadar etkili değildi o dönemlerde. Topçular şu an hesapları vs olmasa bile negatif yorumlara maruz kalıyorlar, kaçış yok.

Bir de tipinden mi hareketlerinden mi kaynaklanıyor bilemiyorum bizim taraftarın bir kısmı tarafından net bir nefret objesi. Ciddi ciddi Marcao'nun Kerem'e dalmasını haklı gören bir kitle vardı şaka değil. Gol sevincine takanlar ayrı vs. Her oyuncunun böyle kemikleşmiş bir anti kitlesi olmuyor. O açıdan da farklı örnek.

Yine de sallamayıp işine baksa kendisi ve bizim için daha iyi olur muydu? %100.
O tüm stadın tepki gösterdiği bir durum değildi ki. Tribünde bir grubun homurdanmasıydı sadece. O homurdanmaya tepki oldu net biliyorum bunu. Oyuncuya tepki olsa Selçuk gibi olurdu bence. Sosyal medyadaki bireysel tepkileri bilemem ama bu seviyede oyuncu da buna takılmaz ki. Ayrılmasına üzüldüm ama bu durumun abartıldığını düşünüyorum.

bu da ayni arda gibi transferin son günü kazik atti bize

daha en basindan transfer olsaydi belki dazet bizimle olurdu su an

simdi bir de keremden gelen parayla bir tane panik transferi yapacaklar

elde kanat kalmadi bi anda

Yolu açık olsun inşallah düzelir.. Belkide bizde oynamasından ötürü geriye gitti ancak son 10 senedir izlediğim futbolcular içinde kendisi gibi bana işkence yapan olmamıştır.. Belhanda - Kerem işkencesi şahsım adına unutulmaz..

Gidene kadar
Defol git, yararı yok zararı çok diyeceksiniz
Gitttikten sonra da bizi yüzüstü bıraktı diyeceksiniz.
Az tutarlı yorum yapalım. Takımda bir dakika bile oynatmam dediğiniz adamın gitmesinin ne eksisi olabilir ki?

Üst Alt