GSC Haber - Kerem Aktürkoglu Resmen Benfica'da! - Sayfa 6 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

GSC Haber Kerem Aktürkoglu Resmen Benfica'da!

Galatasaray tarihinde Kerem Aktürkoğlu kadar haksızlığa uğrayan başka biri olmadı. Her sene golleri ve asistleriyle bu takımı ilk senesinde ligde tutup, diğer senelerde Şampiyon yaptı. Ama Yerli olunca taraftar böyle muamele çekiyor işte ne yazık ki. Seni unutmayacağız FB_IMG_1725356842015.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Seni çok seviyoruz ve çok özleyeceğiz. Çok gurur duyuyoruz Benfica gibi bir takımda olacağın için ama buruğuz çünkü biz 4 senedir arkanda dursakta insanlara seni sevdiremedik. Seni hep anladık ve başarılarını hep takdir ettik. Herkes adına ben özür diliyorum senden. Çok özleyeceğiz. Hoşçakal Keremim -hlvqqh.jpg

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kerem gideceğini zaten söylemişti sadece moskova gibi saçma takımları istemedi ama bizim süper zeka yönetim ve futbol profesörü hocamız bize kanat lazım değil ya diyerek ne eren dinkciyi hmne oğuzu almadilar

Çok başarılı olur umarım. Büyük katkı sağladı bize. Bir yerde ipler kopmuştu ama çok değerli oyuncuydu tabi çok fazla geçiş yenmesinde de ciddi bir katkısı vardı oyun yapısı nedeniyle hep hızlı oynamak istiyordu. Umarım Portekiz'de topa basmayı, çevre kontrolünü biraz öğrenebilir bunu başarırsa çok daha üst seviye oyuncu olacak.

İnsanların hala içindeki kötülükleri çocuğa akıtması müthiş bir olay.

Ayağı takılsa koşarak çocuğun başlığına üşüşüyor herifler.

Takıntılarınızdan arınmanız gerekiyor.

Ek olarak umarım çok başarılı ve mutlu olursun çocuk.

Mesajı üzerime alinmadim ama yazmak istedim. 4 ay önce gitseydi keşke yazarken kendi içinde daha iyi olurdu. Umarım cidden başarılı olur. Zaten oyun sistemimize uymaması, mental sorunları, arkadaşları ile kavgası(Berkan bile anlık sinirlerini ancak genoaya gidip gelince anladım diyor) ile gidişi bence 1 sene geç oldu.

Galatasarayın efsanesi mi?
büyük Galatasaray'ın efsanesi mi?

efsanenin büyüğü küçüğü olur mu?
kerem nasıl efsane?
Kendisinin Galatasarayımıza olan aidiyeti bile başlı başına efsanedir , takımın ezilp biçildiği rezil oldğu dönemlerde bile sorumluluk alıp arslanlar gbi çıkıp hakemi de konuşan takımı da koruyan yegane adamdır , her kötü sonuçtan sonra kimlerinde fare gibi saklanıp kaçtığınıda gördük
tüm bunlardan bağımsız son 20 senede istatistiki olarak 46 gol 42 asist gibi sayılara ulaşan bir oyuncu var mı haa efsaneniz 3 milyon € luk sözleşmeleri cukkalayıp yatışa geçen 30 yaşında futbolu bırakan selçuk inan falansa zaten biz aynı yollardan yürümemişiz aynı yollardan hiç geçmemişiz demektir

Koçum benim kendim de dahil yaşayan en iyi 3-5 Galatasaraylıdan biridir.
Gözümde yaş ruhumda gurur
Yolun açık olsun aslan parçası

Üç büyük lige sıçrama yapmak için belki de gidebileceği en iyi takıma gitti.
Kerem biraz kendini gösterebilirse Benfica o serbest kalma bedelini birine çakar geçer.

cok seveninin oldugunu biliyorum, goruyorum. ama bende sana dair söylenecek son sözler özetle su: tskler, kib, bye.

Üst Alt