Kerem Aktürkoglu Resmen Benfica'da!

Oralarda ağız bükmek, el kol haraketi yapmak, sürekli nazlanmak yok kerem elin oğlu 10 saniye dayanmaz ona göre. Ha Allah var büyük katkın oldu bize ama bu sene belli olacak her şey sen mi taşıyordun bizi yoksa arma mı seni görücez yolun açık olsun.
sokaktan adam çevirelim her yıl 20-25 katkısı yapsın arma taşıyor madem

sokaktan adam çevirelim her yıl 20-25 katkısı yapsın arma taşıyor madem
Bu sene belli olucak hocam, mobbingin babasını yiyen ilk 11 yüzü görmeyen son 20 dakika oyuna sokulan Zaha da gol atıp asistler yaptı, Türkiye liginde kral olmak kolay, izleyip görelim beraber. Zaman her şeyi gösterir.

Bu sene belli olucak hocam, mobbingin babasını yiyen ilk 11 yüzü görmeyen son 20 dakika oyuna sokulan Zaha da gol atıp asistler yaptı, Türkiye liginde kral olmak kolay, izleyip görelim beraber. Zaman her şeyi gösterir.
gökhan sazdağının karısı olan zaha demek istedin sanırım

gerekli şansı buldu, sahaya gübreledi konuşmak anlamsız arkasından

Yolun açık olsun kaptan.
Teşekkürler her şey için.

Kerem'in kariyerinin başlangıcı zorlu olsa da, onun büyük bir şansa sahip olduğunu söylemek gerekir. Alt liglerden Türkiye'nin en büyük kulübüne transfer oluyor, iki yıl içinde takımın vazgeçilmez oyuncusu ve milli takımın bir parçası haline geliyor. Ardından bu takımın kaptanı oluyor.

Şimdi de kariyeri için en uygun liglerden biri olan Portekiz Ligi'ne, Benfica gibi devlerin radarında olan ve transferlerde büyük oynayan bir takıma transfer oluyor. Eğer burada iyi bir performans sergileyip, biraz da istatistik yaparsa, dünyanın en büyük kulüplerine dev bir transfer yapma fırsatını elde edebilir. Bu, onun kariyerinde büyük bir sıçrama olabilir.

haydaaaaa

1725351859718.webp

Yolun açık olsun kardeşim... Seni sevenleri hiç üzmedin. Bundan sonra da sen uzulmeyesin. Ayağına taş değmesin...

Iyi yolculuklar Kerem. Cogu insan bu adamin gitmesini istedi, bende istedim fakat gitsin kendisi icin dedim. Yoksa her zaman Galatasaray da oynayacak seviyede bir futbolcu oldugunu hep gosterdi.

Ozlecegiz kendisini. Umarim Benficaya katki verir.

Bir gun Fenere gidecegi icin korkuyorum acikcasi.

Üzüldüm ama şahane bir takıma gitti. İnşallah tutunabilir orada.

Şimdi Radyospor’da söylendi.

Kerem Aktürkoğlu transfer Fatih Terim önemli rol oynamış.

Biliyorsunuz ki Benfica başkanı hapse atıldıktan sonra Rui Costa fiili başkan olarak ilan edildi.

Roger Schmidt kovulduktan sonra teknik direktör arayışlarına hız veren Benfica‘dan henüz resmi bir teklif yapılmasa da Rui Costa ve Fatih Terim arasında bir görüşme olduğu gerçek.

Öglen yazmistim

EURO sonrasi Kerem-FT-Rui Costa ücgeni ..

Ruhi Kosta reyiz, gelmisken Oliveira var satalım sana

Geri
Üst Alt