Kerem Aktürkoğlu, Takım Arkadaşlarına Veda Etti

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Kerem Aktürkoğlu: "Yarın Portekiz'e gideceğim. Gitmeden önce son günümde sizi görmek istedim. Çünkü buranın yeri benim için çok farklı. Galatasaray'ın yeri benim için çok farklı. Bir çocuk olarak geldim buraya, çocuk değil de ufak olarak geldim, hem burada hem statta çok güzel anılar biriktirdim. Burada olan herkesin benim üzerimde çok fazla emeği var. O yüzden herkese çok çok teşekkür ederim. Ben Kerem Aktürkoğlu olduysam bu tek başına olmuş bir şey değil. Herkesin benim üzerimde emeği olduğu için, Galatasaray'ın benim üzerimde çok emeği olduğu için bu formaya, bu armaya, bu camiaya çok büyük borcum var. Bu borcu da burada oynarken belki ödeyememiş olabilirim, ödemeye çalıştım, sahada her zaman %100'ümü vermeye çalıştım. Bundan sonraki hedeflerim hem kendim için hem de Galatasaray camiasını, taraftarlarını, ailemi sizleri gururlandırmak olacak. Sizi çok seviyorum. Beni ben olduğum için kabul ettiğiniz için, davranışlarımı, bazen istemeden kırdığım, üzdüğüm biri varsa beni affetsin. Sizi çok seviyorum. İyi ki varsınız."

1000068633.webp

1725994389020.png

1725994393425.png

Her şey gönlünce olsun Kaptan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kerem Aktürkoğlu: "Ben Kerem Aktürkoğlu olduysam, Galatasaray’ın benim üzerimde çok emeği olduğu içindir. Bu formaya, bu armaya, bu camiaya çok büyük borcum var. Bu borcu da belki burada oynarken ödeyememiş olabilirim. Ödemeye çalıştım ama…" (GS YouTube Katıl)

1726002331955.webp

Geri
Üst Alt