Mehmet Ses
Aslan Üye
- 28 Ocak 2016
- 7.630
- 4.912
- 838
O zaman 45dk da 20 top kaybi YAPMAYACAKSIN.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman 45dk da 20 top kaybi YAPMAYACAKSIN.
Burası Galatasaray. Vasata yer yok. 45dk da 20 top kaybı ya-pa-maz-sın!hayır yapacak
Doğruluk payı var ama böyle şeyler söylememeli
Taraftarla ters düşmemeli
Hatta esas erdemli olan biraz öz eleştiri yapmasıdır
Kendi iyiliği için diyorumNiye söylememeliymiş yaf ? Düşüncesi bu katılırsın katılmazsın. Ben katılmıyorum ama söyleyebilir düşüncesini.
Seni degersizlestiren federasyon. 30 top kaybı yaptığında seni kenara alamıyoruz. B.k gibi oynasanda sahada durmak zorundasın. Yabancı kötü oynasa kenara alınır. Yorgunsa oynamaz. Yusuf Demir mesela. Yabancı kontenjanı olmasa Türk statüsünde olsa Okan hoca canı istediği gibi bütün sene kenarda tutabilir miydi sanıyorsun?Türk futbolcuları kimse değersizleştirmiyor Kerem'im. Hiç görmedim mesela Hakan Çalhanoğlu'nu, Merih Demiral'ı, Orkun Kökçü'yü, Çağlar Söyüncü'yü, Arda Güler'i değersizleştireni.
Bir futbolcu değerliyse, değerlidir. Sen de mesela canın isteyince on numara oynuyorsun. Ama ortada düşük performans varsa, bir zahmet izin verin de taraftar da eleştirsin. Ayrıca taraftar sadece yerli oyuncuları eleştirmiyor. Kötü oynuyorsa, ister yerli olsun, ister yabancı. Taraftardan nasibini alır.
Burası Galatasaray. Vasata yer yok. 45dk da 20 top kaybı ya-pa-maz-sın!