Kerem Aktürkoğlu: "Zaman zaman eleştirilerden etkileniyor insan"

Emre Altun

Moderator
Yönetici
Moderatör
1662924047393.png

Kerem Aktürkoğlu: "Çoğu zaman eleştiriler oluyor. Yükselişler olduğunda, övgüler de çok oluyor. Ben buna kendimi kaptırmak istemiyorum ama zaman zaman etkileniyor insan. Yalan söylemeyeceğim, ben de zaman zaman bundan etkilendim."

"İki haftadır güzel bir futbol oynuyorduk. Bugün de istediğimiz sonucu aldık. İlk yarı daha farklı olabilirdi, ona da biraz konsantrasyon eksikliği diyebiliriz."

"Takım arkadaşlarım bana çok destek oluyorlar. Mertens, gol sevincinin hayalini kur diyordu. Gomis de sürekli motive ediyor."

Daha dün gelen Mertens sahip çıkmak nedir, destek nedir dersi verirken bizim andaval klavye taraftarları iki haftada itin g.tüne sokup çıkarıldı onlarca kez.

Kimdi o takım için gruplaşma var yerli ve yabancılar arasında diyen? Utanıyor mu şu sevinçleri, şu açıklamaları görünce o şahıslar

"Takım arkadaşlarım bana çok destek oluyorlar. Mertens, gol sevincinin hayalini kur diyordu. Gomis de sürekli motive ediyor."

Kimdi o takım için gruplaşma var yerli ve yabancılar arasında diyen? Utanıyor mu şu sevinçleri, şu açıklamaları görünce o şahıslar

bizim takımda ki arkadaşlık-samimi ortam şuan hiçbir kulüpte yoktur bence. yeni transferlerimiz bile 40 yıldır kulüpteymiş gibi çok kısa sürede alışıyor, antrenman görüntülerini izleyince mutlu oluyor insan

bizim takımda ki arkadaşlık-samimi ortam şuan hiçbir kulüpte yoktur bence. yeni transferlerimiz bile 40 yıldır kulüpteymiş gibi çok kısa sürede alışıyor, antrenman görüntülerini izleyince mutlu oluyor insan
Bu arada cidden kimdi o gruplaşma var diyen, unuttum kim olduğunu. İnsan şu antrenmanları, açıklamaları, gol sevinçlerini görünce utanır 😄

Geri
Üst Alt