Kerem Aktürkoğlu'dan Fatih Terimli Paylaşım

Falcao sakatlandığı için ona teşekkür et

Murat Saylak

Sezon basindan beri hakki yendi ve bizim sampiyonluk gitti

Kardes yanlis kisiye tesekür ediyorsun, bügün sakatlar cezalilar olmasa forma yüzü göremezdin
Evet haklısın aslında , gereken maçların çoğunda oynatmadı , oyuna almadı vs. Ama şu da var Her ne kadar gençler oynasın gerekirse yenilelim diyorsak da öyle olmuyor işte. Mesela çoğu taraftar Fatih Hocanın küme düşürmeye bile kredisi vardır diyordu. Şuan herkes gelecek sezon başkasının olmasını istiyor . Kerem'i böyle bir tehlikeye atmak çok riskliydi. Hele ki böyle kritik sezonda . Evet oynasa belki kahraman olacaktı , belki bize çok daha fazla katkısı olacaktı ve hatta belki şampiyonluk potasında olacaktık ama tam tersi durumda da böyle bir genci kaybetme durumumuz olabilirdi. Gençler oynasın diyenler İnstagram hesabına gidip linçleyecekti mesela. Halil Dervişoğlu ilk maçında etkisiz diye twitter'da ne linçler yedi mesela .

Mesela geçen sezon Taylan'n performansı çok kötüydü. Hepimiz kızıyorduk hocaya Taylan neden oynamıyor, niye alındı diye . Belki oynasaydı hoca da bu sezon onun üzerine oyun planı kurmayacaktı. Belki Taylan'a bu kadar güvenilmeyecekti.

Bu yüzden olaya öteki tarafından da bakmamız lazım bence.

Hoca daha önce güvense şampiyonluk şarkısı söylüyorduk şimdi. Neyse artık seneye inşallah

Ben de hocayı bu konuda çok eleştirmiştim
Kerem'i 11'e sabitlemek için doğru zamanı bekliyorum demişti.
Bundan sonra 11'de göreceğiz gibi geliyor bana
Aslan parçası önemli bir koz olacak bizim için hücumda
Halil de şutlarını geliştirirse daha önemli hale gelir bizim için

Hazır çift mesaj gitmişken şunu da söyleyeyim
Kötü oynayan futbolcumuz olduğunda onu hoca istedi ve aldırdı diyenler oluyordu ısrarla
Kerem'i hoca istememiştir herhalde onlara göre . Yönetim zorla aldırmıştır ama hoca kabul etmemiştir

şık bi paylaşım
ancak
yinede bjkya kaçıp gitse kendını kurtarsa daha şık olurdu

Hazır çift mesaj gitmişken şunu da söyleyeyim
Kötü oynayan futbolcumuz olduğunda onu hoca istedi ve aldırdı diyenler oluyordu ısrarla
Kerem'i hoca istememiştir herhalde onlara göre . Yönetim zorla aldırmıştır ama hoca kabul etmemiştir
Hocanın yakinen takip ettiği ve en çok beğendiği genç yerli futbolcuymuş öyle duydum. Baya ısrarcı olmuş yani. Covid olmasa daha erken kapardı formayı.

Geri
Üst Alt