Kerem Aktürkoğlu'ndan Açıklama!

Profesyonel bir futbolcu, her ne şekilde olursa olsun, oyundan alınmasına tepki gösteremez, göstermemeli.

Senin işin bu. Bunun için maaş alıyorsun. Hoca oynayacaksın derse çıkar oynarsın, oyundan alırsa geçer kenara oturursun.

Herkes kendi işini yapsa, ortada hiç problem kalmayacak. Kimin oynayıp kimin oturacağına karar vermek, teknik direktörün işidir. Teknik direktör ne diyorsa o olur. İtiraz edip gürültü çıkarmak neyin nesi? İster söv, ister sövme. Sen böyle bir şey yapamazsın.

İlk yarıda mükemmel bir oyun sergiledin de biz mi görmedik ayrıca?

Haberi yalanlamamış ki. Kendi kendine demogoji yapmış. Lütfen satın şunu. 3 sezon önce Ilk 11'e girdiği günden beri sürekli problem çıkartıyor. Bu Maecao ile başladı. Dünkü çocuk herkese gider yapıyor. Bunun götünü poh pohlayan taraftarlar sağolsun. Her yaptığı 1 olumlu harekete karşı 5 defa takımın içinden geçiyor, bunu nasıl görmezden geliyorlar inanılır gibi değil!
Oyundan çıkmasına tepki vermesini söylemiş gs a laf etmedim demiş nesi demagoji nesi yalanlamama

Bu olay Kerem'in küfretmesi ya da Haluk'un haber yapması değil...

Suçlu SOYUNMA ODASINDAN, TRANSFER ZIRVERSINDAN, KULUBUN KASASINDAN laf, isim, sözleşme vs. her şey sızarken eli belinde bekleyen YÖNETİMDİR... Bunu yönetimden sızdıran varsa aynı zamanda haindir...

Fatih terim olsaydı lav silahıyla girerdi floryaya bu sabah... hatta 2 ay önceden...

Kerem Aktürkoğlu eğer başka bir ülkede yaşasaydı çok çok büyük bir oyuncu olmuştu. Ben hayatımda gereksiz yere bu kadar eleştirilen, bu kadar başarılı olmasına rağmen bu kadar mobbinge uğrayan başka bir futbolcu görmedim. Gidiyor. Ama eğer gitmezse görün siz vereceğimiz desteği.
20240807_161440.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Söylenen olayı yalanlamamış. Üzerine bi ton açıklama yapmış. Arkadaş okuduğunuzu da anlamıyorsunuz artık. Ne Kerem'miş harbiden ya!
Gs a küfür var mı söylenen olay dan kastınız nedir evet tepki vermiş doğru demiyoruz siz ne diyorsunuz söylenen olay nedir okuduguna sen bak

Gs a küfür var mı söylenen olay dan kastınız nedir evet tepki vermiş doğru demiyoruz siz ne diyorsunuz söylenen olay nedir okuduguna sen bak

Ya kardesim, "Bidaha bu formayi giyenin anasini s...." ne demek Allah askina? Daha ne desin yuhhh harbiden kafayi yemissiniz!

Yönetimin suçu şu olay tamamen. Kerem in yaptığı şey çok yanlış ama muhabirlerin Galatasaray soyunma odasına kadar böyle hakim olduğunu görmek çok canımı sıktı
Tüm gazetecilere transfer listesinin pdf’sini yollamışlar yaw, daha neler biliyordur onlar. İşler kötü gidince onları da açıklarlar

Ya kardesim, "Bidaha bu formayi giyenin anasini s...." ne demek Allah askina? Daha ne desin yuhhh harbiden kafayi yemissiniz!
Böyle bir şey dedi mi bilmiyorum kulübe küfür etmedi ancak böyle bir şey dediğine dair açıklama da yok bilmiyorum . Bilmediğim için hemen harcamıyorum

Tarih tekerrürden ibaret. Cuma günüde Haluka sövelim

kendini Galatasaray taraftarı görüp de şu çocuğa küfreden - saha içiyle alakalı eleştiren demiyorum - küfreden, çöp ilan eden kaç kişi varsa hepsini olimpiyatlarda tanıdığım Fransız bir sırıkla atlamacıya göndermek istiyorum... o muameleden geçmeden adam olmazlar çünkü...

kim doğruladı da "Allah bir!" der gibi inanıp söylüyorsun bu lafı? Okan hoca doğrulamadı saygısızlık yaptığını, Muslera doğrulamadı... Kerem kendi açıklamasında söylemiyor. Sen kime inanıp söylüyorsun bunu? Haluk Yürekli'ye mi? Bugün kendi açıklama yaptı ben küfretti demedim diye...

Dün o HY ve GD aynı geçen haftalarda başka bir habercide olduğu gibi birilerinin değirmenine su taşıdı, Kerem'i attı otobüsün altına... Senin gibiler atladınız üstüne... ertesi gün kaç haftadır olduğunu duyuğumuz Spartak haberi girildi... Alet oluyorsunuz bir oyuna bari haklıyız diye rol kesmeyin...

kendini Galatasaray taraftarı görüp de şu çocuğa küfreden - saha içiyle alakalı eleştiren demiyorum - küfreden, çöp ilan eden kaç kişi varsa hepsini olimpiyatlarda tanıdığım Fransız bir sırıkla atlamacıya göndermek istiyorum... o muameleden geçmeden adam olmazlar çünkü...
Seninle aynı fikirde olduğumuz nadir anlardan birini yaşıyoruz Kerem konusunda Künkman.

Geri
Üst Alt