Kerem Aktürkoğlu'ndan Açıklama!

Bu Haluk Yürekli denilen elemanın hala 'net' transfer haberleri veriyor olması da bir garip. Dursun bey acaba bu haberlerin nasıl ve nereden çıktığını bulabilecek mi, kesilecek gibi durmuyor çünkü. Hoca da rahatsızlığını belirtmesine rağmen üstelik..

İlginç şeyler oluyor.

Kerem ve Zaha gitmeli el ele kol kola gitmeli. Takimda negatif adamlara gerek yok. Kerem Galatasaraya katki verdi, parasini aldi, populer oldu, milli takima gitti, Galatasaray sayesinde buyudu ve simdi gitme vakti geldi. Zaha zaten olmadi olamadi.

Dy acil olarak yasaklanması gereken bir adam olmuştur.
Galatasarayın yerli oyuncularıyla(hele ki belirli bir menajerle çalışan) 2 senedir takındığı tavır kabul edilemez.

Habercilik adı altında kulübün oyuncularını aşağılayıp, zan altında bırakıp, değersizleştirmeye çabalaması net olarak yaptırım gerektiren bir eylem.

Bunları maşa olarak kulanan bazıları bu yaptırımı yapar yapmaz orasını bilemeyiz ancak forumda bu adamların konusu net olarak yasaklanmasını talep ediyorum
dy?
devrimci yol fln mı

Bu iki dingil yasaklı kaynak olmuştur herhalde artık? Geçen sezon da berkan'a takmışlardı.

Bir de siz kimsiniz yaw geçen sezon 12 gol 9 asistle oynamış adama sen ne katkı verdin falan diyebiliyorsunuz? Manchestere golleri siz mi atacaktınız Kerem olmasa at kafaları.

Bu Haluk Yürekli denilen elemanın hala 'net' transfer haberleri veriyor olması da bir garip. Dursun bey acaba bu haberlerin nasıl ve nereden çıktığını bulabilecek mi, kesilecek gibi durmuyor çünkü. Hoca da rahatsızlığını belirtmesine rağmen üstelik..

İlginç şeyler oluyor.
Dursun'un yanındaki elemanları veriyordur haberleri yoksa kim verecek.

Dursun'un yanındaki elemanları veriyordur haberleri yoksa kim verecek.
Dursun bunu göremiyorsa gitsin emekliliğini yaşasın. Şu çatlağı gördüğü an jilet gibi kesmesi lazım. Seçimse seçime gitsin acil. Böyle devam ederse sorun daha da derinleşip hocayı bile yer bu durum.

Son düzenleme:
Ya artık yönetim şu konuda kendini aştı, haydi transfer çalışmalarımız hatta doğrudan transfer listemiz filan muhabirlerin elinde gezmiş neyse de Galatasaray ın soyunma odasında dönenler nasıl bu kadar dışarı çıkabiliyor hatta farklı farklı yerlerden onaylattığını söylüyor herifler

Bu yönetim bana maçın ilk yarısında kötü oynayıp, devre arasında oyundan çıkacağını duyduğunda olay çıkartan Kerem i savunduruyor

Olayın yalan olduğu %100 kanıtlandı

20240807_123438.webp

Kerem'in açıklamasından sonra silmiş ne mal adam bu yaw :asd:

Dursun bunu göremiyorsa gitsin emekliliğini yaşasın. Şu çatlağı gördüğü an jilet gibi kesmesi lazım. Seçimse seçime gitsin acil. Böyle devam ederse sorun daha da derinleşip hocayı bile yer bu durum.
Gayrimenkuller dışında Dursun'un hiç bir şeyin umrunda olduğunu sanmıyorum.

İstediği kadar iyi oyuncu olsun, toksik bir ruh hali içinde sürekli. Taraftarin bazıları arada oyunculara saçma sapan çıkışlar yapıyor maalesef. Zaten futbolcu dediğin bu tarz olayları takmaz, işine bakar. Kerem umarim para kazandırarak ayrılır artik.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kerem sosyal medyada, antrenmanlarda hep güler yüzlü, sevimli ama saha içine girince kontrolünü koruyamıyor. az yetenekli galatasaray arda turan'ı gibi adeta. o gidip baroni şerefsizinin tuzağına düşmüştü, kerem de şampiyonluk maçında sokak köpeğiyle kavga edip tüm maçı mitinge çevirmişti. benim galatasaraylılığından da insanlığından da şüphem yok ama öfke kontrolünü ve psikolojisini bu seviyede her hafta 11 oynamak için yeterli görmüyorum artık. takımda kalırsa kalır yapacak bişey yok da koluna galatasaray'da kaptanlık pazubandı yakıştıtırılan bi adam devresinde 11 top kaybı yapıp sarı kartla bitirdiği maçta oyundan çıkmasına böyle bi tepki veriyosa bu çevrede işi bitmiş demektir.

arda da ilk atletico'ya gittiğinde çok ah vah edilmişti, arda gitti dünya yıldızı oldu, galatasaray türkiye'nin tartışmasız tek büyüğü. bence kerem de saçma sapan, fayda getirmeyen işlerle uğraşana kadar kariyeri için böyle bir yön düşünürse iki taraf için de daha hayırlı olur.

Haluk Galatasaray’ı çok düşünüyorsa takım içinde gerçekleşen olayları dışa aktaranları açıklasın.

Yıllardır kanayan yaramız. Yönetim-teknik kadro-futbolcular arasında gizli kalması gereken, içerde çözülmesi gereken olaylar anında birilerine servis ediliyor. Yaşanan olayların boyutu tabiki önemli ama en önemlisi bu olaylar nasıl anında sızdırılıyor? Bir takımın mahremi soyunma odasıdır. Soyunma odasında kimler var? Futbolcular, teknik kadro, iadari yöneticiler, sağlık ekibi, malzemeci, masörler. Bu köstebekleri bulamıyorsak vay halimize.

Bu köstebek olayından Fatih Terim de çok şikayetçiydi. Hedef futbolcular mı, hoca mı, yönetim mi?

Sezon başlarken bu krizler takıma büyük zarar veriyor.

Kerem geçen yıl çok yıpranmıştı. Özellikle Zaha'nın gelişi ile başladı. ne kadar desteklersek destekleyelim. Artık Kerem'in eski hâline dönmesi çok zor.

Haberi yalanlamamış ki. Kendi kendine demogoji yapmış. Lütfen satın şunu. 3 sezon önce Ilk 11'e girdiği günden beri sürekli problem çıkartıyor. Bu Maecao ile başladı. Dünkü çocuk herkese gider yapıyor. Bunun götünü poh pohlayan taraftarlar sağolsun. Her yaptığı 1 olumlu harekete karşı 5 defa takımın içinden geçiyor, bunu nasıl görmezden geliyorlar inanılır gibi değil!

Vallahi bunu sızdıran ya hoca, ya teknik ekibinden biri veya futbolcular. Soyunma odasına ilk yarı sonunda yönetici girecek değil ya.

Geri
Üst Alt