G. Can Özfiliz
Parçalı Üye
- 6 Ağustos 2022
- 3.022
- 1.702
- 1.028
Beni daha çok korkutan yönetimin futbolcuları taraftara yem vermesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dy?Dy acil olarak yasaklanması gereken bir adam olmuştur.
Galatasarayın yerli oyuncularıyla(hele ki belirli bir menajerle çalışan) 2 senedir takındığı tavır kabul edilemez.
Habercilik adı altında kulübün oyuncularını aşağılayıp, zan altında bırakıp, değersizleştirmeye çabalaması net olarak yaptırım gerektiren bir eylem.
Bunları maşa olarak kulanan bazıları bu yaptırımı yapar yapmaz orasını bilemeyiz ancak forumda bu adamların konusu net olarak yasaklanmasını talep ediyorum
Dursun'un yanındaki elemanları veriyordur haberleri yoksa kim verecek.Bu Haluk Yürekli denilen elemanın hala 'net' transfer haberleri veriyor olması da bir garip. Dursun bey acaba bu haberlerin nasıl ve nereden çıktığını bulabilecek mi, kesilecek gibi durmuyor çünkü. Hoca da rahatsızlığını belirtmesine rağmen üstelik..
İlginç şeyler oluyor.
Dursun bunu göremiyorsa gitsin emekliliğini yaşasın. Şu çatlağı gördüğü an jilet gibi kesmesi lazım. Seçimse seçime gitsin acil. Böyle devam ederse sorun daha da derinleşip hocayı bile yer bu durum.Dursun'un yanındaki elemanları veriyordur haberleri yoksa kim verecek.
dy?
devrimci yol fln mı

Gayrimenkuller dışında Dursun'un hiç bir şeyin umrunda olduğunu sanmıyorum.Dursun bunu göremiyorsa gitsin emekliliğini yaşasın. Şu çatlağı gördüğü an jilet gibi kesmesi lazım. Seçimse seçime gitsin acil. Böyle devam ederse sorun daha da derinleşip hocayı bile yer bu durum.