Kerem Aktürkoğlu'ndan Açıklama!

Kerem öyle kolay silinecek adam değil, takıma iyi gününde kötü gününde bu kadar emeği olan adam böyle silinmemeli.

Haluk Yürekli de işte anca Koç'a koçluğunu hatırlatma aparatı olarak kullanışlı. Onun haricinde biraz yüz buldu mu sapıtıp bize zarar vermeye başlıyor.

Gayet zekice bir açıklama olmuş. Devre arasında ve maç sonunda olaylar yaşandığı ortada ama yaşanmasa sıkıntı zaten. Son 2 senenin şampiyonu 40 puan fark attığı takımdan 5 yiyor sahada varlık gösteremiyor bunun normal karşılanmaması lazım doğal olan bu.

Dün dedim Haluk'lara güvenilmez diye. Gözünüzün içine baka baka yalan söylüyorlar. Bu sene çekeceğimiz var bu ikisinden.

Ama Kerem'in profesyonel birinden de psikolojik bir yardım almaya ihtiyacı var. 6 aydır oyunu geriye gidiyor. 1.5 sene boyunca oynayıp harikalar yaratan Kerem nerede 6 aydır kötü oynayan Kerem nerede. İlk yarıda 14 top kaybı ne demek. Zaten o maçta kere topla buluşabilir. Tüm pozisyonlarını öldürmüş neredeyse. Hareket ve davranışları iyi değil. Saha da görülüyor bu zaten. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Küfür olmasa bile gene de bir şeyler olmuş. Kendini tutamamış belli. Sinirli.

Bu şekilde gittiği müddetçe hem kendisine hem takıma ya da arkadaşlarına zarar verir.

Ya hoca gereken desteği verecek (bu ilk 11'e koy oynat demek değil tabi ki) ya da dışarıdan bir destek alınacak. Yoksa bu ilişki uzun sürmeyecek. Orası belli.

Son düzenleme:
algı ve sosyal medya dalgasına göre kim haklı kim haksız diye düşünmemek lazım.

trasnfer sürecinde anlaşılır ne olup bittiği...

ama açıkçası şu yönetim 1 kişiyi safdışı ederek 7 8 konuda nasıl içi boş olduğunu gösterdi inanılmaz bir şey. yakın zamanda patlaması iyi olur - o zamana kadar bir şekilde idare ederse takım her şey düzelebilir.

yönetim sıkıntıları "idare edildikçe" geç kalındıkça - açıklık olmadıkça sezon içi çok negatiflik izleriz. o da 2 senede oluşan başarı sürecini silip atar.

Kerem yaptın yapmadın küfür ettin ne dedin önemli değil
Senin negatif vücut dili nedeniyle bu haberlere doğru gözle bakılıyor
Barış için Apo için vs neden söylenmiyor da senin için çıkıyor bu haberler biraz kendini sorgula

Bjk maçında bir pozisyonda tam hatırlamıyorum keremin pas isteyen birisine el kol hareketi yaptığını gördüm.Kerem şunu kabul edelim ki bazı konularda çok itici.
Bunu abartıp yorum yapan gazeteci bozuntularınında yatacak yeri yok.

Ben sene başında keremin bir şekilde gitmesinin her iki taraf için hayırlı olacağını düşünüyordum.

Ama şu an öyle bir hava varki bunun en büyük sorumluları yönetim ve okan burukdur.
Eksikler bu kadar barizken göstere göstere inatla hata yapmaya devam ettiler ve hala ediyorlar.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gayet zekice bir açıklama olmuş. Devre arasında ve maç sonunda olaylar yaşandığı ortada ama yaşanmasa sıkıntı zaten. Son 2 senenin şampiyonu 40 puan fark attığı takımdan 5 yiyor sahada varlık gösteremiyor bunun normal karşılanmaması lazım doğal olan bu.

Devre arası maç 1-0. Reis..
Tabiki reaksiyon şart ama..
keremin tepkileri anormal boyutta.
Bunun takımla değil kendisiyle alakalı olduğunu düşünüyorum.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Keremi seversiniz sevmezsiniz ayrı küfürde etmiş olabilir bu formayı giymem falan diye küfür etmez o kadar saf bi çocuk değil benim takıldığım buradan nasıl laf çıkıyor kim taşıyor bunu bu gazetecilerden ne nemalanıyorda onlara veriyorlar işin burası kötü

Hakikatin saptırılması = olay birebir doğru yaşanmış demek.

Zaha'ya bir gram güvenim olsa kerem'e güle güle çekerdim ama zahayla bu lig yürümez kerem'e her türlü ihtiyacımız var.

metinin tamamini okumadim , haluk gilin soyledigini tam anlamiyla yalanladi mi ?

valla bana soyunma odasında söylenenden çok sızdırılan şey mühim gibi geliyo

Biz de zaman zamana aziz başkan gibi “böyle Galatasaray’ı s..yim” demişizdir.

bu Galatasaray’ı sevmediğimiz anlamına gelmez

Kerem yakışan açıklamayı yapmış ama yönetim ne yapacam o önemli.

Keremi seversiniz sevmezsiniz ayrı küfürde etmiş olabilir bu formayı giymem falan diye küfür etmez o kadar saf bi çocuk değil benim takıldığım buradan nasıl laf çıkıyor kim taşıyor bunu bu gazetecilerden ne nemalanıyorda onlara veriyorlar işin burası kötü
içeriden ne yasanırsa yasansın ne olursa olsun bilgi sızdıran en büyük o. evladıdır net. soyunma odası lan orası antrenman sahası değil. oraya kim nası giriyor belli sızdıranı bulup aforoz etmek lazım kulüpten.

Kerem A. niyeyse mağdur olmayı biraz seviyor gibi hissettirdi.

Niye ben çıkıyorum, niye ben eleştiriliyorum, niye ben as 11 olmuyorum, niye ben niye ben ben ben

Aferim Kerem... Açıklaman güzel olmuş. Şimdi kendini rolantiye al. Yedekte kalmayı da kafana takma. Herşeyi kafana bu kadar takman sana zarar veriyor bunu bil.

Geri
Üst Alt