Kerem Aktürkoğlu'ndan Milli Takım Paylaşımı

3 seneyi bilemiyorumda 3 gün sonra floryaya geri gönderilecektir.

Efecan-Halil-Ömür-Cengiz-Kerem

burdan en az 2'si geri gönderilecek.Birinin efecan olacağını düşünüyorum öteki muamma.

Helal olsun, gercekten iyi bir sezon gecirdi. Beklentilerin cok cok uzerindeydi. Ama potansiyeli bunun da bir hayli uzerinde. Cok daha iyi yerlere gelecek.

ridvan ve efecan ciksin olsun bitsin.
halil arti kerem orda lazim.

Goturmemek sacma olur. Son 20 dakika filan deli dana gibi saldirmak icin cok ideal oyuncu

Halil ve Kerem gidecektir asıl Kadro ile. Halil kesin zaten. Forvet eksiği var. Keremde bana göre kesin kanat eksigide var milli takımda. İkiside şuan milli takım için bulunmaz nimet

milli takımda kanat yok cengiz var ama ne olacağı belli değil ve solda oynayacak adam yok kenan var hala. normalde her türlü kadro 21e düştüğünde seçilmeli ama şenol seçmez

en azından 11de oynamaz ise geriye düştüğümüz maçlarda sonradan oyuna girmeli

Halil ve Kerem gidecektir asıl Kadro ile. Halil kesin zaten. Forvet eksiği var. Keremde bana göre kesin kanat eksigide var milli takımda. İkiside şuan milli takım için bulunmaz nimet
Halil Akbunar bir adim önünde gibi. Sorumluluk aliyor ve daha tecrübeli.

Ama Halil D. kalacaksa o zaman Kerem de kalmali cünkü saha icinde cok iyi anlasiyorlar. Oyuna birlikte girmeliler ki etki yapsinlar.

Fatih hoca maalesef Malatya macindaki bu hatasindan dolayi sampiyonluk gitti.

Efecan kalamaz herhalde. Ömür de sakatliktan yeni cikti sanirim o da kalamayabilir.

Geri
Üst Alt