Kerem Aktürkoğlu'nun Sözleşmesi Uzatıldı İddiası

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör
Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu ile sözleşmesini 2026 yılına kadar uzattı. Serbest kalma bedeli Galatasaray'ın istediği düzeyde.
(@SuleymanRodop)

10-12ye hemen pakketlerim

0 bonservisle gelmis adama 1 senede 12m euroya satiyorsun
Normalde 12 cok iyi fiyat lakin hucum oyuncu olmasi ve suan TR'de oynayan en efektif hucum oyuncusu olmasi (yerli oyuncular arasinda) fiyat konusunda biraz daha yukari cekmemizi gerektirir. 15'den asagi satilmamali eger bu sekilde oynamaya devam ederse.

20 den aşağı satmam yerli kuralı falan derken değere bindi kero

Allah sakatlık vermezse Avrupa ligi, milli takım ve Galatasaray imizdaki oyunları ile sene sonu şampiyonluk yasayabilirsek. En az 30 milyona sayabiliriz. Ha yönetim oyuncuyu nasıl pazarlayacak oda önemli.

10-12ye hemen pakketlerim

0 bonservisle gelmis adama 1 senede 12m euroya satiyorsun
Ozan Kabak’ı satıyodun o paralara 2-3 sene önce. 18-19 net gideri var şuan. Ama ilerleyen dönemde düşer bu değer. Bu sene böyle ilerlerse sattın sattın satamadın Yusuf Erdoğan olur A.Ömür olur

Marcao hariç şuan kime 10 verirlerse hemen satarım ben olsam. Bu sistemin oturması için sirkülasyon olması lazım. Kerem gider barış gelir.

Sezon sonu iyi bi fiyatla çıkılabilir. Bay var, Yunusta gelir seneye.

Yunustan cok umutluyum, cok klas herif. Atalayda öyle.

Sezon sonu bonus monuslarla birlikte 15 Milyon civarı bir paraya satacağımızı düşünüyorum ben.

Geri
Üst Alt