Kerem Demirbay, Galatasaray'da

sergioya guvenilmeyeci bu sezon belli oldu adam daha topa dokunmadan sakatlandı

keremi hic izlemedım ama sergio gibi maç secmesin belli bir istikrarı olsun kafi

Salih Özcanı nereye alıyor Fener yahu.

Eğer doğruysa gayet iyi transfer. Öyle yedek olarak filan da düşünmemek lazım kerem iyi topçu ilk 11 de de çok maça çıkacaktır.

Hızlı, Teknik, Şutör, Pasör ve Kaliteli.. Kerem Demirbay giysin artık şu Parçalı formayı 8+3 sistemi için alınabilecek tartışmasız en iyi oyuncudan bahsediyoruz. En az İlkay ve Hakan kadar iyi bir 8 numaradan. Hatta gündemde olduğu için örneği öyle vereyim Fakir Sabitzeri.InCollage_20230718_181906679.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hızlı, Teknik, Şutör, Pasör ve Kaliteli.. Kerem Demirbay giysin artık şu Parçalı formayı 8+3 sistemi için alınabilecek tartışmasız en iyi oyuncudan bahsediyoruz. En az İlkay ve Hakan kadar iyi bir 8 numaradan. Hatta gündemde olduğu için örneği öyle vereyim Fakir Sabitzeri.Ekli dosyayı görüntüle 210872

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lan Yigit en son Adekugbe'ye fakir bilmem nesi dedin adam les gibi cikti. Bak simdi suphelenmeye basladim Kerem'den.

Daha gelmeyen adama yapma bari yav. Şunu durun yav. Yok mu bir insan evladı.
Metens mertens yazdı mertens fiilen olmasa da futbolu bıraktı, oliviera dedi herif deperemden sonra yok mayısın ortasından beri de arazi.
Arada icardi dedi herif panaltıyı bile malca kaçırdı kaç maç sıçışlardaydı.
Geçen sene başında barışı övdü barış elinden sakatlandı 1 ay topa vuramadı, kazımcan dedi kazımcan 2 ay sakatlık yaşadı.
Emre aferim lan dedi emrenin kronik sakatlığı baş gösterdi son 5 ay yoktu herif.
1 haftadır zanioloyu dillendiriyor herifin parmağı çıktı.
1 sene marcao övdü marcao geçen sene futbolu bırakmayı ailesiyle tartıştı. Buradayken fernandoyu yalayıp yuttu fernando uzunca süre sakatlandı, tartışma konusu oldu herif bir kurtuldu 4 senedir 1 maç bile kaçırmadı.
Geçen sene boey dedi herifi 1 milyona gönderiyorduk allahtan unuttu dubois geldi dubois fanı oldu boey tarihinin çıkışını yaptı.
Geçen bir yerde torreira diye 3 sayfa yazı yazdı hazırlık maçında herif durduk yere sakatlandı.

3 kere muslerayı övdü. Bir kere eli bir kere ayağı bir kere de tarak kemiği kırıldı.

Sezon başı 1 maç yusuf iyi oynadı yusufu övdü yusuf sezonun sonuna kadar şans bulamadı.
Gomise yaşlı kurt dediği hafta gomis ben gidiyorum diye restçekti yav.

İtalya şampiyon olunca mancini hocam diye 2 sayfa yaz yazdı italya dünya kupası elemelerinden trajikomik şekilde elendi.
Messi dedi messi fransada istenmeyen adam ilan edildi messiden ronaldoya geçti messi PSG ile şov yapıp arjantin ile DK aldı. Ronaldo dedi ronaldo unitedden kovuldu araplara kadar düştü.
Aynı sezon haaland dedi 3 maç hattrick, 1 maç 4 tane atan adam sezonun son 5 haftası andoneye dönüştü.

Bak andonenin futbol hayatının bittiğine, selçuk denen maestro'nun da 27 yaşında futbolu bırakmasına değinmedim daha.

Allah kitap aşkına şunu durduracak bir insan evladı aranıyor.

Geri
Üst Alt