Kerem Demirbay, Galatasaray'da

Kerem'i son zamanlarda hiç izlemedim ama Hoffeinheim ve Leverkusendeki ilk yıllarında gerçekten çok iyi oyuncuydu. Yerli sınırında 8 ve 10 numarada elimizi çok rahatlatır. Sergiodan çıkıp daha az maliyetle ve 2+1 yıllık bir anlaşma çok iyi olurdu.

Hiç izlememiş gibi değişik yorumlar yapıyorsunuz. Adamın tek özelliği teknik kapasitesi değil. Teknik kapasitesine bizim ligde yakın ya da eşdeğer olan kimse var mi bilemiyorum. Temposu elbette yüksek değil ama bi Oliveira kadar düşük de değil. Bundesliga 'nın en önemli takımlarından birinde yıllarca oynamış oyuncuya temposu düşük. Savunma yönü yokmuş gibi davranılıyor. Kesinlikle yanlış bu yönü de kötü değil. İkili mücadele kazanma oranı yüzde 77. Bana göre çok çok iyi bir transfer. Tek yapması gereken takımı sahiplenip başarı kazanması.

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
En çok isteğim Oliviera kadar kendisini yere bırakmasın,oyundan kopmasın ve Torreraya yakın olup top istesin.Torreira top atacak adam arıyor 1 saat:)Zaten gerisi gelir.Ben faydalı olacağı düşüncesi olanların tarafındayım.Belkide ilk 11 'in değişmez isimlerinden birisi olacaktır.Bekleyip göreceğiz.

Ben de bunu genç falan sanıyordum kim diye google yazdım babam yaşında herif çıkyı. pühhhh

Oliveira gönderilip yerine Kerem' in gelmesi 10 numara hamle olur. Hele iyi oynar ve formayı kaparsa yabancı mevzusunda en rahat kulüp oluruz. Oliveira' nın maliyeti daha yüksek, yabancı ve banko oynaması da garanti değil...

İkisi birden lüks olacaktır; biri diğerinden daha ofansif veya defansif değil; bilikte olmazlar. Part time takılacak Mertens de varken planlamanın çok dikkatli yapılması gerekiyor...

Belki kadronun zaten uygun olmadığı mevcut formasyon yerine 4-3-3 e dönülmesine vesile olursa, kaymağı olur...

Bence mantıklı bir transfer. Geçen seneye başlarken 3 yerli hakkımızı Yunus Kerem ve Abdülkerim ile kullanmayı düşünüyorduk tutmayınca Kazımcan / Emre Taşdemir Adekugbe filan derken sol bek tarafında kullandık 3. yerliyi ama net bir isim oturamadı oraya

Şimdi Kerem Demirbay gelirse, onunla birlikte Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim ile 3 yerliyi daha doğru kullanırız

Diğer yandan Kerem Demirbay nasıl bir oyuncu diye bakıyorum, en az Sergio kadar iyi bir orta saha. Baktığımızda Sergio sezon içinde çok çok net katkı verdi hiç gömmeye gerek yok ama belli ki uzun sürede bu katkıyı devam ettiremeyecek Sergio, onunla birlikte Kerem gerçekten aynı görevi yerine getirebilecek net bir oyuncu ekleniyor

Kerem Demirbay gelirse hem ligde 3. yerli oyuncu olacak kafamız rahat edecek, hem de Sergio olmadığında kafası kesilmiş gibi olmayacak takımımız saha içinde

İlginç bir şekilde Almanya'da isim yapmış ciddi bir bonservis bedeliyle transfer yapmış demirbaya bok atılıyor ama İtalya liginin orta sıra küme takımından bir yere gidememiş çoğu kişinin adını bile yeni duyduğu herife bonucci muamelesi yapılıyor 1 aydır bı sg denir böylelerine en açık ifadeyle

İlginç bir şekilde Almanya'da isim yapmış ciddi bir bonservis bedeliyle transfer yapmış demirbaya bok atılıyor ama İtalya liginin orta sıra küme takımından bir yere gidememiş çoğu kişinin adını bile yeni duyduğu herife bonucci muamelesi yapılıyor 1 aydır bı sg denir böylelerine en açık ifadeyle
Komikler

Hani bugün kap gelecekti

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

zaniolO'nun kim oldugunu ben cok iyi biliyorum, ah birde su adamin ismi dogru söylense keske 😂

bu arada rashica bana zaniolO'dan cok daha güven veriyordu.
yaw sana güven vermesi okan buruk u yada galatasarayı ilgilendiriyormu? Hayır
elinde ZANİOLA var ve onu oynatmayıp Rachidza mıdır nedir adı neyse onu mu? Oynatacak okan buruk... ee 30 milyonluk yatırımı çöpe mi atacak yoksa 7 milyon euro verip yedek oyuncu mu alacak takım

yaw sana güven vermesi okan buruk u yada galatasarayı ilgilendiriyormu? Hayır
elinde ZANİOLA var ve onu oynatmayıp Rachidza mıdır nedir adı neyse onu mu? Oynatacak okan buruk... ee 30 milyonluk yatırımı çöpe mi atacak yoksa 7 milyon euro verip yedek oyuncu mu alacak takım
30 milyonluk yatırım yok da 30luk teklif var da satmiyorsak harbiden 15 milyonu çöpe atmışız demektir

Gelirse Sezonun en kritik oyuncusu olur. Ben kendisinden ciddi performans bekliyorum.

Bu arada oliviera ile kiyaslaniyor da oliviera teknik ve oyun gorusu olarak daha iyi bu emmiden. Birbirinin ikamesi olabilecekleri muamma. Bir şekilde yedekler eyv ama oliviera kesilecek kerem oynayacak diye bakarsaniz olivieraya ne kadar soverseniz 2 katini soversiniz. Bide maasi ne olacak ki uzadigina gore orada da bir caba var 1.7 gibi olursa bak sen olaya. Ve adam 30 yasina geldi. Oliviera surekli oynamak icin kulup değiştiren bir oyuncu para kazanma derdi olsa bugün araplara gider zaten o konuda acımazsız davranıyorsunuz bence.
Oliviera derken kerem yük olmasın da

9M Euro verilmez. O paraya Suat Serdar çekersin. Demirbay'a en fazla 2,5M Euro veririm.

Geri
Üst Alt