- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
3,2 brut maası varmış.Maaş 1.5 m euro seviyesinde olacaktı, emin miyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3,2 brut maası varmış.Maaş 1.5 m euro seviyesinde olacaktı, emin miyiz
Ağabey ben hala çözemiyorum ya Kerem Demirbay ve üstüne Fred yahut benzeri bir ismin geleceği senaryoyu. Yani Avrupa için Fred-Lucas tandemi diyelim kenarda Sergio ve Kerem bekliyor. Ligimize dönelim Kerem-Lucas/Fred tandemi olsun diyelim maçına göre bu sefer yine Sergio kenarda ve Okan hocanın ilk 11 tercihine göre Lucas/Fred ikilisinden birisi kenarda. Yedek kulübesi çok güçlü oluyor bu avantaj ama ekonomi-fayda oranı kadro planlaması nasıl olacak merak ediyorum fazlasıyla. Üstüne on numara diyorlar ama yani herhalde Nicolo satılır ise düşünülecek belki 10 numara transferi.Kerem Okan Buruk’un eski öğrencisi bu arada, isteme sebeplerinden birisi de odur.
Kerem hem 8, yerine göre de ofansif 8le orta sahayı üçleyecek rolde oynayabilir.Ağabey ben hala çözemiyorum ya Kerem Demirbay ve üstüne Fred yahut benzeri bir ismin geleceği senaryoyu. Yani Avrupa için Fred-Lucas tandemi diyelim kenarda Sergio ve Kerem bekliyor. Ligimize dönelim Kerem-Lucas/Fred tandemi olsun diyelim maçına göre bu sefer yine Sergio kenarda ve Okan hocanın ilk 11 tercihine göre Lucas/Fred ikilisinden birisi kenarda. Yedek kulübesi çok güçlü oluyor bu avantaj ama ekonomi-fayda oranı kadro planlaması nasıl olacak merak ediyorum fazlasıyla. Üstüne on numara diyorlar ama yani herhalde Nicolo satılır ise düşünülecek belki 10 numara transferi.
Gerçekten günün sonunda nasıl bir planlama ile karşılaşacağız çok merak ediyorum. Transferler çok iyi, eksik diyebileceğimiz sadece orta saha mevkisi kaldı. Transfer tahtasını noktaladığımızda herhalde soru işaretleri giderilmiş olacak, şimdilik kendi adıma transferlerimizin tadını çıkartmak daha iyi sanırım sorulardan ziyade ağabeyKerem hem 8, yerine göre de ofansif 8le orta sahayı üçleyecek rolde oynayabilir.
Bu durumda Sergio’nun dokunulmazlığı kalmaz ve gönderilebilir, olayı tek eksende değerlendirmemek lazım.
3 bonservis 1.5 maaş gibi bir hedef vardı, bu bütçeye tavanı yüksek bir oyuncu almış oluruz günün sonunda.
nerde eski öğrencisiydiKerem Okan Buruk’un eski öğrencisi bu arada, isteme sebeplerinden birisi de odur.
Ümit Milli takımdan olabilir.nerde eski öğrencisiydi
Temposu yok. Hiç bir zaman da olmadı. Şuanki temposu maksimum Sergio'dan 1 tık fazla olabilir. Durağan bir oyuncu. Oyun aklı iyidir. Tekniği iyidir. Bizim ligde iş yapar mı, evet yapar. Büyük hayal kuranlar hayal kırıklığı yaşayabilir. Bizim ligde iş yapar. Kapanan rakipleri çözme konusunda atacağı ince paslarla Berkan ve Miçö'nün yapamadığı her şeyi yapar.çok mu iyi bu keremattin ya
bikaç videosuna baktım kaliteli sol ayağı var. temposu falan nası acaba bide kaç senenin videoları onlar
çok mu iyi bu keremattin ya
bikaç videosuna baktım kaliteli sol ayağı var. temposu falan nası acaba bide kaç senenin videoları onlar
Ümit milliye o çağırmış ilknerde eski öğrencisiydi
Abdülkerim de öyleydi.Kerem Okan Buruk’un eski öğrencisi bu arada, isteme sebeplerinden birisi de odur.
selcukta aynıydı ya. pozisyonunu koruma anlamında acıklarını kapıyorlar sanki ama 2li mücadelelerde güçsüz kaldıkları için göze batıyor. orayı bi geliştirse ben sergio nunda verimli bi sezon geçireceğini düşünüyorum. zalgris maçında çok isabetli al da at 3 ortası var. asist sayılmaz gol pası diyelim.Ümit milliye o çağırmış ilk
Valla Hoffenheim dönemi çılgın atıyormuş sonra kulüp rekoru kırarak gitmiş Leverkusen’e
Çok tempolu durmuyor ama kritik Avrupa ligi maçlarında falan oynamış bu sene, söylendiği kadar durağan olsa zannetmiyorum öyle oynayacağını
Bir de tempoyla ağırlığı ayırmak lazım, Sergio ağır bir adam ama her maç en çok mesafe kateden adamlardan birisi.
aynı herif artık rakam vermiyecem diyodu dünMaaş 1.5 m euro seviyesinde olacaktı, emin miyiz
Knk o kadar kötü durumda mu1 yıllık filan yapılsa iyi olurdu kiralık olarak filan
3 ve üstünde selçuk ve hamit gibi sözleşmesi bitsin diye gün sayarız
Knk o kadar kötü durumda mu
Zaten şuan 1.7 net alıyormuşHaluk daha önce 2 milyon Euronun altında dedi yıllığına. Ben 1.7 milyon euro olacağını düşünüyorum.