Kerem Demirbay, Galatasaray'da

Kerem Okan Buruk’un eski öğrencisi bu arada, isteme sebeplerinden birisi de odur.
Ağabey ben hala çözemiyorum ya Kerem Demirbay ve üstüne Fred yahut benzeri bir ismin geleceği senaryoyu. Yani Avrupa için Fred-Lucas tandemi diyelim kenarda Sergio ve Kerem bekliyor. Ligimize dönelim Kerem-Lucas/Fred tandemi olsun diyelim maçına göre bu sefer yine Sergio kenarda ve Okan hocanın ilk 11 tercihine göre Lucas/Fred ikilisinden birisi kenarda. Yedek kulübesi çok güçlü oluyor bu avantaj ama ekonomi-fayda oranı kadro planlaması nasıl olacak merak ediyorum fazlasıyla. Üstüne on numara diyorlar ama yani herhalde Nicolo satılır ise düşünülecek belki 10 numara transferi.

Ağabey ben hala çözemiyorum ya Kerem Demirbay ve üstüne Fred yahut benzeri bir ismin geleceği senaryoyu. Yani Avrupa için Fred-Lucas tandemi diyelim kenarda Sergio ve Kerem bekliyor. Ligimize dönelim Kerem-Lucas/Fred tandemi olsun diyelim maçına göre bu sefer yine Sergio kenarda ve Okan hocanın ilk 11 tercihine göre Lucas/Fred ikilisinden birisi kenarda. Yedek kulübesi çok güçlü oluyor bu avantaj ama ekonomi-fayda oranı kadro planlaması nasıl olacak merak ediyorum fazlasıyla. Üstüne on numara diyorlar ama yani herhalde Nicolo satılır ise düşünülecek belki 10 numara transferi.
Kerem hem 8, yerine göre de ofansif 8le orta sahayı üçleyecek rolde oynayabilir.

Bu durumda Sergio’nun dokunulmazlığı kalmaz ve gönderilebilir, olayı tek eksende değerlendirmemek lazım.

3 bonservis 1.5 maaş gibi bir hedef vardı, bu bütçeye tavanı yüksek bir oyuncu almış oluruz günün sonunda.

Kerem hem 8, yerine göre de ofansif 8le orta sahayı üçleyecek rolde oynayabilir.

Bu durumda Sergio’nun dokunulmazlığı kalmaz ve gönderilebilir, olayı tek eksende değerlendirmemek lazım.

3 bonservis 1.5 maaş gibi bir hedef vardı, bu bütçeye tavanı yüksek bir oyuncu almış oluruz günün sonunda.
Gerçekten günün sonunda nasıl bir planlama ile karşılaşacağız çok merak ediyorum. Transferler çok iyi, eksik diyebileceğimiz sadece orta saha mevkisi kaldı. Transfer tahtasını noktaladığımızda herhalde soru işaretleri giderilmiş olacak, şimdilik kendi adıma transferlerimizin tadını çıkartmak daha iyi sanırım sorulardan ziyade ağabey :asd: Yorumun için teşekkür ederim:hat:

son haline de söz konusu maaş kasıtlı zarara uğratmaya girer sanmıyorum

çok mu iyi bu keremattin ya
bikaç videosuna baktım kaliteli sol ayağı var. temposu falan nası acaba bide kaç senenin videoları onlar

bikaç videosuna baktım kaliteli sol ayağı var. temposu falan nası acaba bide kaç senenin videoları onlar
Temposu yok. Hiç bir zaman da olmadı. Şuanki temposu maksimum Sergio'dan 1 tık fazla olabilir. Durağan bir oyuncu. Oyun aklı iyidir. Tekniği iyidir. Bizim ligde iş yapar mı, evet yapar. Büyük hayal kuranlar hayal kırıklığı yaşayabilir. Bizim ligde iş yapar. Kapanan rakipleri çözme konusunda atacağı ince paslarla Berkan ve Miçö'nün yapamadığı her şeyi yapar.

nerde eski öğrencisiydi
Ümit milliye o çağırmış ilk

Valla Hoffenheim dönemi çılgın atıyormuş sonra kulüp rekoru kırarak gitmiş Leverkusen’e

Çok tempolu durmuyor ama kritik Avrupa ligi maçlarında falan oynamış bu sene, söylendiği kadar durağan olsa zannetmiyorum öyle oynayacağını

Bir de tempoyla ağırlığı ayırmak lazım, Sergio ağır bir adam ama her maç en çok mesafe kateden adamlardan birisi.

Ümit milliye o çağırmış ilk

Valla Hoffenheim dönemi çılgın atıyormuş sonra kulüp rekoru kırarak gitmiş Leverkusen’e

Çok tempolu durmuyor ama kritik Avrupa ligi maçlarında falan oynamış bu sene, söylendiği kadar durağan olsa zannetmiyorum öyle oynayacağını

Bir de tempoyla ağırlığı ayırmak lazım, Sergio ağır bir adam ama her maç en çok mesafe kateden adamlardan birisi.
selcukta aynıydı ya. pozisyonunu koruma anlamında acıklarını kapıyorlar sanki ama 2li mücadelelerde güçsüz kaldıkları için göze batıyor. orayı bi geliştirse ben sergio nunda verimli bi sezon geçireceğini düşünüyorum. zalgris maçında çok isabetli al da at 3 ortası var. asist sayılmaz gol pası diyelim.

1 yıllık filan yapılsa iyi olurdu kiralık olarak filan

3 ve üstünde selçuk ve hamit gibi sözleşmesi bitsin diye gün sayarız

5 bonservis vermek 2.75 maaş vermekten daha iyi bir senaryo. Sergio yerine ideal bir yerli hamlesi ama umarım maaş o seviyelerde değildir.

sergio yu daha az kosturarak sanki daha fazla verim alırız gibi. adam o kadar yıpratıyor ki kendini kosmaktan çok kritik yerlerde basit yapacağı şeyler oluyor ayağında güç kalmıyor ya kötü vuruyor ya kötü tercih yapıyor. bazı maçlarda forvet arkasında serbest denerdim hoca yerinde olsam. önde baskıya ters bir hareket olurdu ama denemekten zarar olmaz. adam bu yani ne daha fazlası olur ne çok dibi görür. verimi fazlalastırma okan hocaya düşüyor.

Haluk daha önce 2 milyon Euronun altında dedi yıllığına. Ben 1.7 milyon euro olacağını düşünüyorum.

Geri
Üst Alt