- 30 Ağustos 2009
- 30.207
- 20.152
- 2.593
Erden Timur'un dediği gibi en fazla 100 bin euro fazla veriyoruz diyordu maksimum 1.8 olur o zaman.Zaten şuan 1.7 net alıyormuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden Timur'un dediği gibi en fazla 100 bin euro fazla veriyoruz diyordu maksimum 1.8 olur o zaman.Zaten şuan 1.7 net alıyormuş
kac defa izledinKerem Demirbay! Muhteşem bir transfer oldu. Bundesliga gibi bir ligde Leverkusen ve Hoffenheim formasıyla senelerce gerek temposu gerekse tekniği ile üst seviye bir 8 numara performansı gösterdi. Şanslı olsa İlkay ve Hakanın yerindeydi emin olun. Mavi Kartlı biri şarttı harika oldu. Hoşgeldin TopçuEkli dosyayı görüntüle 212503
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Alman Milli takima kac kere gitmis? Baktin mi ? One hit wonder gibi birsey Kerem ve bize kaptirmamak icin di o Milli olayi, Zaten iki kere oynatip bi daha da cagirmadilar.Adama Midstjo muammelesi çekmek de büyük aptallik. Bu Adam yillardir Bundesliga da oynuyor ve Almanya Milli takimina kadar yüseklmis bir oyuncu. Bir kaç yil önce Irfan can için ölüp bitiliyordu hatirlatayim
30 milyon küsür bonservis ödenmis olmasini neden konuşmuyorsun rdaşAlman Milli takima kac kere gitmis? Baktin mi ? One hit wonder gibi birsey Kerem ve bize kaptirmamak icin di o Milli olayi, Zaten iki kere oynatip bi daha da cagirmadilar.
yok abi yerli kuralına göre şart böyle bi transfer orta sahaya.Keremle ilgili şunu netleştirelim
Çok kötü oyuncu, bize uymaz mı diyorsunuz
Mesela maaş mı zira maaş teklifimiz 1.5 diye biliyorum
Adam Leverkusen’de yedek statüsüne bile düşmemiş, rakamları hep as oyuncu rakamları
Almadık diyelim kimi alacağız yerine yerli olarak
Bu noktaları açıklığa kavuşturursanız ona göre konuşuruz
Timurlenk geçen Kerem’den daha iyi yerli orta saha var mı ligde demişti, var mı?
ne diyonyok abi yerli kuralına göre şart böyle bi transfer orta sahaya.
ben stoperi bozmazdım bi ahenk varken aralarında. nellsonu gönder oraya yerli koy. tüm sezonu çöpe atacak hamle olabilir. bölge itibariyle.
orta sahanın absorbesi mümkün. tek noktamızda orası. kaleyi de yerlileştirmeyeceğimize göre. muslera varken 40 yaşında da olsa kaleyi vermez. performans olarak da düşmez. kendindeki gücün azaldığını
düşündüğünde ben bırakıyorum diyecektir.
bak keramettin !!! seninle olan tüm münasebetimi keserim.ne diyon
Renktaş dışarıda çam ağacına bugün nasılsın diye soruyor musun? Yiğit'in işlemcisini yormayalım, idareli kullanalım.kac defa izledin
Canımsın.bak keramettin !!! seninle olan tüm münasebetimi keserim.