Kerem Demirbay, Galatasaray'da

Kerem Demirbay 1.7 alıyor ama 2024'te sözleşmesi sona eriyor , bu sözleşmeyi avrupada bulamayacak o yüzden Leverkusende 1.7 ise bizde 2.5 tarzı bir düşünceye kapılmamak lazım.

Sergio Oliveira'dan çıkılabiliyorsa 3 Yıllık sözleşme imzalar yıllığıda umarım 1.7 Milyondan fazla olmaz , o da mümkünse TL kuruna dönüştürülüp imza attırılsın.

Eleştirildiği kadar kötü oyuncu değil ha düşüşte olduğunu biliyoruz ama Sergio, Midçö, Berkan üçlüsünden iyi bir oyuncu, Toreradan sonra elimizdeki en iyi ortasaha olacak bakın göreceksiniz.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kerem 5 aliyor. Buda Bonussuz. Bence maas islerinde Kicker ve BILD güvenilir kaynaklar. Sözlesmesi bitiyor diye ve 3 senelik sözlesme imzalayacak diye indirime gider, ama 2 den asya alirsa benim icin sürpriz olur.

Adama Midstjo muammelesi çekmek de büyük aptallik. Bu Adam yillardir Bundesliga da oynuyor ve Almanya Milli takimina kadar yüseklmis bir oyuncu. Bir kaç yil önce Irfan can için ölüp bitiliyordu hatirlatayim
Alman Milli takima kac kere gitmis? Baktin mi ? One hit wonder gibi birsey Kerem ve bize kaptirmamak icin di o Milli olayi, Zaten iki kere oynatip bi daha da cagirmadilar.

Keremle ilgili şunu netleştirelim

Çok kötü oyuncu, bize uymaz mı diyorsunuz

Mesela maaş mı zira maaş teklifimiz 1.5 diye biliyorum

Adam Leverkusen’de yedek statüsüne bile düşmemiş, rakamları hep as oyuncu rakamları

Almadık diyelim kimi alacağız yerine yerli olarak

Bu noktaları açıklığa kavuşturursanız ona göre konuşuruz

Timurlenk geçen Kerem’den daha iyi yerli orta saha var mı ligde demişti, var mı?

Keremle ilgili şunu netleştirelim

Çok kötü oyuncu, bize uymaz mı diyorsunuz

Mesela maaş mı zira maaş teklifimiz 1.5 diye biliyorum

Adam Leverkusen’de yedek statüsüne bile düşmemiş, rakamları hep as oyuncu rakamları

Almadık diyelim kimi alacağız yerine yerli olarak

Bu noktaları açıklığa kavuşturursanız ona göre konuşuruz

Timurlenk geçen Kerem’den daha iyi yerli orta saha var mı ligde demişti, var mı?
yok abi yerli kuralına göre şart böyle bi transfer orta sahaya.
ben stoperi bozmazdım bi ahenk varken aralarında. nellsonu gönder oraya yerli koy. tüm sezonu çöpe atacak hamle olabilir. bölge itibariyle.

orta sahanın absorbesi mümkün. tek noktamızda orası. kaleyi de yerlileştirmeyeceğimize göre. muslera varken 40 yaşında da olsa kaleyi vermez. performans olarak da düşmez. kendindeki gücün azaldığını
düşündüğünde ben bırakıyorum diyecektir.

yok abi yerli kuralına göre şart böyle bi transfer orta sahaya.
ben stoperi bozmazdım bi ahenk varken aralarında. nellsonu gönder oraya yerli koy. tüm sezonu çöpe atacak hamle olabilir. bölge itibariyle.

orta sahanın absorbesi mümkün. tek noktamızda orası. kaleyi de yerlileştirmeyeceğimize göre. muslera varken 40 yaşında da olsa kaleyi vermez. performans olarak da düşmez. kendindeki gücün azaldığını
düşündüğünde ben bırakıyorum diyecektir.
ne diyon

Tek yerli alternatif Salih Özcan olurdu. Ama onun bile bonuslarla 4,5-5 milyona kadar yükselebilen maasi var diyorlar. Kerem son yilina giriyor ve bu sene normalde yedege düsecek diye maasinda indirim yapip bize 3 senelik sözlesmeyle gelmeye sicak bakmistir.

Ama Salih normalde Türkiye'ye gelmek icin herhalde zam bile isteyebilir. Bonservis olarak Keremi belki 3-3,5a bitirirsin, Salih icin Dortmund herhalde 4-5 milyon daha fazla ister. Tabi Salihi sonra karla satma sansin varken, Keremi sonra kolay kolay satamazsin. Ben Fred gibi biri geliyorsa Salih gibi daha genc bir Gurbo isterdim. Kerem geliyorsa, bence Fred, Paredes yerine bir U25 Orta Sahasi cekmek belki daha mantikli olur.

Tanimadigim bi oyuncu icin baktigim ilk kriter bonservisine ne odenmis daha once 😀😀 baktim 32 milyon euroya leverkusene gitmis. 32 ye kötü topcu olmaz hayirli olsun 😀

Sergio’dan da çıkılırsa ballı kaymak olur.
Kural değişirse de seneye yabancı daha iyisi aranır

Bu takimin ihtiyaci Demirbay degil. Gecen yil bu takim ayakta kaldiysa, bunu Icardi etkisinin yaninda, Torreira ve Rashica’nin mukemmel savunma disipliniyle geri dortlumuzu rahatlatmasina borclu. Bu yil Rashica henuz yok. Uzerine savunma disiplini Kazimcan’dan daha iyi oldugu tartisilir Anghelino ve yine savunma disiplinleri hemen hic olmayacak Zaniolo ve Zaha ile ciddi maclarda hep zorlaniriz. Torreira’nin 50 mac oynamasi icin dua etmek yerine savunmasi cok guclu ikinci bir orta sart. Yoksa Kewel-Baros-Keita-Arda-Lincoln’lu hucum hattiyla sampiyon olamadigimiz sezon gibi bir sonuc cikma ihtimali hicte az degil. 3. yerli kalede olmali. TR’de bugunun Muslerasi seviyesinde minimum 20 kaleci var. Muslera’nun onunde insan ustu oynayan 6 adam olmadan yedigi gol sayilarina bakarsak yaklasik 5 yildir vasat bir kaleci oldugunu net bir sekilde gorebiliriz. Muslerasiz olmaz diyenlerin maclarimizi izlemedigini yada halen 2013 yalinda oldugumuzu zannettigini dusunuyorum.

Geri
Üst Alt