Kerem, Sezon Sonu Satılmalı mı?

Kerem için milli takım vitrini de var. Ben satılmasından yanayım Ancak böyle de bir gerçek var. Yalnız Marcao için bu geçerli değil. Tek elde kalan pasaportu oluyor, Brezilya. Ama kerem için yine de bir vitrin kalıyor öyle ya da böyle.
Evet Milli Takım var ama malum turnuvalara katılmıyoruz düzenli olarak. Dünya Kupasına da, çok fantastik şeyler olmazsa, katılmayacağız.

Ha çıkar Portekiz maçında gol falan atar bu bayağı işimize yarar. Ben kesin satacağımızı düşünüyorum. Çünkü gelir yok, para lazım her türlü.

Nelsson serbest kalma bedeli kullanılması dışında satılmamalı. bunun dışında ederini bulandan çıkılabilir.

Nelsson daha yeni.

Kendisi açısından iyi olur buradaki taraftar yıpratır kendisini

Sözleşme detaylarını kaçırmışım, ne kadardı bu bedel üstat

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
25M Euro ustat. Boyle ucuk bi teklifle gelirlerse gitsin, nelsson bayagi dengeli bi stoper olmaya basladi cunku ve henuz 1 sezonunu bile tamamlamadı

Kesinlikle satılmalı. Avrupa'da vitrine çıkmışken, bu kadar süsse yapmışken satılmaması salaklık olur. -ki önümüzdeki sezon hiçbir şekilde Avrupa'da değiliz. Bir daha bu rakamları koparamayabiliriz.

Mantıklı düşünecek olursak, +20m€ her teklif kabul edilmeli. Kerem içlerinden oynamak istediği kulüple anlaşmalı.

Yeni yönetime bağlı.

Allah korusun Elmas kalmaya devam ederse, yerine oyuncu filan alamaz beceriksizler.

Ha zaten iyi piyasa yaptı satılacaktır muhakkak.

Değerini bulursa satılsın ama onun yerine daha fazla para harcayıp daha başarısız olabiliriz bu yönetimle. Bu sene Kerem olmasa küme düşerdik.

1 saniye düşünmem, hemen satarım. Gözümde satılmayacak futbolcu yok. Romantik olma zamanı çoktan geçti, taraftar da artık buna göre hareket etmeli. Yoksa böyle yapa yapa futbolcuları da kaybetme noktasına geldik, geliyoruz. Ucundan dönüyoruz. Bknz; Marcao, Mohammed vs.

1 saniye düşünmem, hemen satarım. Gözümde satılmayacak futbolcu yok. Romantik olma zamanı çoktan geçti, taraftar da artık buna göre hareket etmeli. Yoksa böyle yapa yapa futbolcuları da kaybetme noktasına geldik, geliyoruz. Ucundan dönüyoruz. Bknz; Marcao, Mohammed vs.
Zamanında Servet'i Marseille'e satmadığımıza çok pişman olduk.

Seninle aynı düşüncedeyim ben de.

Geri
Üst Alt