Kamil Sarper Özsefer
10 Numara!
- 12 Haziran 2009
- 10.849
- 793
- 1.738
Kerem ne verdi de para istiyor ya
öyle dersen derler ki
"Kerem de ne vardı da aldınız "
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem ne verdi de para istiyor ya
Hemen küfür edilde, yerin dibine sokuldu adamlar... Tipik Türk mentalitesi... Umarim artik Türk sporcular akillarini baslarina allirlar, hic birisi para almadigi sürece adimini atmaz sagaya, idmana. Ancak blöyle bir degisim ve devrim gerceklesebilir orta vadede. Vefa, Vefa diyip iyilik yaptiklarini zannediyorlar ama kötülük ediyorlar...
Hele bu taraftara hic yaranazmsin, hadi Kerem´i gectim. Bu Ender kimbilir geldiginden beri agzini acmamistir, adam 4 kere taviz verir, 5 kere taviz verir, bir kere cikar hakkini ister sonra hain ilan edilir. Daha önce yaptigi fedakarliklarinin bir degeri olmaz tabi.
Aslanlar gibi isteyeceksiniz paranizi, hemde zamaninda. Böyle böyle akillanacak yönetimler. Yoksa eski düzen herzaman devam eder.
Laflarin cogu kereme zaten keremi niye geciyorsunHemen küfür edilde, yerin dibine sokuldu adamlar... Tipik Türk mentalitesi... Umarim artik Türk sporcular akillarini baslarina allirlar, hic birisi para almadigi sürece adimini atmaz sagaya, idmana. Ancak blöyle bir degisim ve devrim gerceklesebilir orta vadede. Vefa, Vefa diyip iyilik yaptiklarini zannediyorlar ama kötülük ediyorlar...
Hele bu taraftara hic yaranazmsin, hadi Kerem´i gectim. Bu Ender kimbilir geldiginden beri agzini acmamistir, adam 4 kere taviz verir, 5 kere taviz verir, bir kere cikar hakkini ister sonra hain ilan edilir. Daha önce yaptigi fedakarliklarinin bir degeri olmaz tabi.
Aslanlar gibi isteyeceksiniz paranizi, hemde zamaninda. Böyle böyle akillanacak yönetimler. Yoksa eski düzen herzaman devam eder.
Iyi de bu menajerler sormaz mi adama bunu. Boyle sacmalik mi olur. Menajerler kafasina gore oyuncu ile görüşmeden icra takibi baslatabiliyor mu. Ben zannetmiyorum oyle habersiz bu islere kalkilasacagini.
Hemen küfür edilde, yerin dibine sokuldu adamlar... Tipik Türk mentalitesi... Umarim artik Türk sporcular akillarini baslarina allirlar, hic birisi para almadigi sürece adimini atmaz sagaya, idmana. Ancak blöyle bir degisim ve devrim gerceklesebilir orta vadede. Vefa, Vefa diyip iyilik yaptiklarini zannediyorlar ama kötülük ediyorlar...