GSC Portal Kerem ve Ender Kadro Dışı Kaldı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ali naci küçük @nkucukk Galatasaray'da basketbol şubesinde yaşanan kısa süreli kriz sona erdi...

ali naci küçük @nkucukk Ender Arslan ve Kerem Gönlüm, Genel Koordinatör Murat Özyer ile bir araya geldi.

ali naci küçük @nkucukk Ender Arslan ve Kerem Gönlüm, Murat Özyer ile görüştü ve " Bu icra takibi girişimi bizim bilgimiz dışında gerçekleşti. Çok üzgünüz"

ali naci küçük @nkucukk Ender ve Kerem "Hemen bu takibi durdurup, geri çekeceğiz. Menajerlerimizin, avukata verdiği talimat ile bu icra takibi başlatılmış" dedi

ali naci küçük @nkucukk Ender ve Kerem,icra takibini geri çektikten sonra hemen affedilecek ve kadro dışı cezası kaldırılacak.Kısaca Galatasaray'daki kriz sona erdi

Hemen küfür edilde, yerin dibine sokuldu adamlar... Tipik Türk mentalitesi... Umarim artik Türk sporcular akillarini baslarina allirlar, hic birisi para almadigi sürece adimini atmaz sagaya, idmana. Ancak blöyle bir degisim ve devrim gerceklesebilir orta vadede. Vefa, Vefa diyip iyilik yaptiklarini zannediyorlar ama kötülük ediyorlar...

Hele bu taraftara hic yaranazmsin, hadi Kerem´i gectim. Bu Ender kimbilir geldiginden beri agzini acmamistir, adam 4 kere taviz verir, 5 kere taviz verir, bir kere cikar hakkini ister sonra hain ilan edilir. Daha önce yaptigi fedakarliklarinin bir degeri olmaz tabi.

Aslanlar gibi isteyeceksiniz paranizi, hemde zamaninda. Böyle böyle akillanacak yönetimler. Yoksa eski düzen herzaman devam eder.

Hemen küfür edilde, yerin dibine sokuldu adamlar... Tipik Türk mentalitesi... Umarim artik Türk sporcular akillarini baslarina allirlar, hic birisi para almadigi sürece adimini atmaz sagaya, idmana. Ancak blöyle bir degisim ve devrim gerceklesebilir orta vadede. Vefa, Vefa diyip iyilik yaptiklarini zannediyorlar ama kötülük ediyorlar...

Hele bu taraftara hic yaranazmsin, hadi Kerem´i gectim. Bu Ender kimbilir geldiginden beri agzini acmamistir, adam 4 kere taviz verir, 5 kere taviz verir, bir kere cikar hakkini ister sonra hain ilan edilir. Daha önce yaptigi fedakarliklarinin bir degeri olmaz tabi.

Aslanlar gibi isteyeceksiniz paranizi, hemde zamaninda. Böyle böyle akillanacak yönetimler. Yoksa eski düzen herzaman devam eder.

Iyi de bu menajerler sormaz mi adama bunu. Boyle sacmalik mi olur. Menajerler kafasina gore oyuncu ile görüşmeden icra takibi baslatabiliyor mu. Ben zannetmiyorum oyle habersiz bu islere kalkilasacagini.

Laflarin cogu kereme zaten keremi niye geciyorsun

cingıl bels

Iyi de bu menajerler sormaz mi adama bunu. Boyle sacmalik mi olur. Menajerler kafasina gore oyuncu ile görüşmeden icra takibi baslatabiliyor mu. Ben zannetmiyorum oyle habersiz bu islere kalkilasacagini.

Tam da bunu yazmaya gelmiştim. Eğer gerçekten oyunculardan habersiz böyle birşey yaptılarsa Ender ve Kerem, Ülker macından sonra hemen yollarını ayırmalı o kisilerle. Derbi macından önce böyle birşeyi yapan, önemli bir EL macından öncede yapabilir.

Haberleri olmadan nasıl olur bu iş benim de kafama yatmadı aslında. Olay büyümesin diye böyle bi şey uydurulmuş olabilir.

Kerem ve ender zarf attı ama ellerinde patlayınca geri vites yaptılar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hiçbir menejer oyuncusunun ve hiçbir avukat müvekkilinin haberi olmadan hukuki süreç için izinsiz adım atmaz. Tabiki haberleri vardı.

GT-I9300 Tapatalk

O zaman kamuoyuna ispatlasinlar habersiz boyle birseyin yapıldığını. Ayirsinlar yollari menajerleriyle biz de o zaman inanalim gercekten oyle bir durum var ise.

Son düzenleme:
Bu vesileleyle enderden kurtulaydik.

B2f5CojCYAENrwK.jpg:large

yazıklar olsun milyonluk eşekler kapı gbi sözleşmeniz var kimin parası kalmış kulüpte 800 tl asgari ücretle geçiniyorlarda sanki icraya felan kalkışıyorlar

O zaman takım kaptanıyım diye ortalarda gezmeyeceksin..

3 kisi alintiladigi icin genel bir cevap vericem...

90´larin sonunda Hagi ve Popescu gibi oyuncular bu takimin liderleri degilmiydi ? Bu adamlar zamaninda az mi boyktot etti idmani, paralarini almadilar diye ? Sneijder´in menejeri daha bir hafta gecmedi, birdaha bu sekilde gecikirse ödemeler sözlesmesleri fesh ederiz dedi restmen. Artik yerli oyuncularinda bu konuda bilinclenmesi beni sevindiriyor, cünkü onlar bilinclenmedigi sürece, ben isyerimde "Türken und Zahlungsmoral (paying habits)" tantanasini daha cok dinlemek zorunda kalacagim. Türkler para konusunda sadik degil diyorlar, ve haklilarda. Parayi zaten eninde sonunda ödeyeceksin, gerekirse adam FIFA´ya gider mislini alir. Mesele sözlesmenin sartlarina uymak, yada hic degilse en iyi sekilde uyumaya calismak.

Yerli oyuncular bu yaptiklari fedakarligin hem saygisini görmüyorlar, hemde kulübe kötülük yapiyorlar. Kulüpde alisiyor, zaten oyunculara parayi gec öderim deyip, bütceleri sorumsuzca arttiriyor, hayalet AS´ler kurup baldizini, kayincosunu zengin ediyor.

Bu kisimi genel olarak yaziyorum:

Ve devamli bu argumanlari dinlemekten de biktim. 600 TL mas alan adamlar varmista, ac mi kalmislar gibi yorumlar atip sadece Insan bilginizin kisitli oldugunu ortaya koyuyorsunuz. Insanlarin cogu nekadar kazanirsa, aldigi para yükselince, o paraya alisir. O durumda olan bir cok insani artik kesmez bile. Bunun en büyük örnegi petrol firmalarinda calisan CEO´lar, yilda Yüz Milyonlarca dollar kazandiklari halde, gözleri daima onlardan fazla kazanmis rakip CEO´larda oluyor.

Ve cogu sporcu, hele hele avrupa disindan ise cahildir. Sen nasil bazi aylarda bin kazanip, bin besyüz harciyorsan, onlarda bazen 1 milyon kazanip, 1 bucuk milyon harcayabilirler. Bunu yaparkende sözlesmede yazan, paralarinin ödenmesi gereken tarihe güvenirler. Galatasaray´da zengin bir kulüp, ama cahilce yönetiliyor. Isin daha kötüsü Galatasaray cahil insanlar tarafindan yönetilmiyor, egitimli ve bilgili insanlardan yönetiyor, ama adamlarin umrumda degil, ve bu cok daha vahim bir durum. Ooooh ne güzel 500 Milyon TL kazaniyoruz senede, ama bunun üzerine 600 Milyon TL para harciyoruz, sonra sporculara paralari yetistiremiyoruz. Yani cok para kazanmak, paraya ihtiyacak duymamak anlamina gelmiyor.Cok para kazanirsan, harcamalrin da ona göre yüksek olur. Biz kulüp olarak zaten beterini yapiyiyoruz, 8 senedir nerdeyse her yil kazandigimizdan cok para harciyoruz.
Ve yerli/ yabanci sonuna kadar da haklaridir, bir bakarsin Cimbom kalbimde der, sonra ertesi gün ise parasini kurusuna kadar, zamaninda ister. Profesyonellik bu zaten.... Ben Galatasaray´i seviyorum, burada uzun yillar kalmak istiyorum der, ama menejeri vasitasi ile medyada baski yapar.

Bir yerli oyuncu 8 kere Eywallah, dokuzuncuda Illalah der. Bir yabanci oyuncu 3 kere Eywallah, 4. kez illalah der, parasini ister. Ona göre ya menejerini kullanir, devam edince boykott edebilir, hic bir sekilde mutlu degilsede kacip gider Hajrovic gibi.

Siz simdi taraftar olarak bazi oyuncular hak etmedigi kadar para kazaniyor diyebilirsiniz, ama fazla para aliyorlar diye oyunculara laf etmek sacmalik. Bu oyuncular kimsenin kafasina silah dayamiyorlar, sözlesmeye imzalari zorla attirmiyorlar. Hadi Töre olsa neyse diyecem.

- Profesyonellik istiyenler, sporcular paralarini isterken gocunmayacak. Senin bir sporcuya 5 milyon, yada 10 Milyon vermen mesele degil, sen adama 500 Bin ver, ama zamaninda öde. Tribünde oturacak adamlara sorumsucza paralar ödeyerek israf etme, hayalet AS´ler ile el alemi zengin edip, kulübe daha fazla yük bindirme, yeterli zaten.

- Ister Ender Arslan, ister Kerem Gönlüm, isterse bu takimda 10 senedir oynayan ve ona karsi 10 senedir nefret besledigim Sabri Sarioglu olsun. Yada katki bile vermeden giden Hajrovic. Kimse hukuksal haklarindan faydalanmak istiyor diye, anasina bacisina küfür hak etmiyor.

Yillardir Adnan Öztürk gibi adamin baskan olmasini bu yüzden istiyorum, belki taraftar onu sevmeyecek. Ama adam dogrusunu yapmis olacak, tabiki verdigi sözleri tutarsa....

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt